بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نانوالیاف الکتروریسی شده هیبریدی پلی کاپرولاکتون/ژلاتین جهت مهندسی بافت
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
- کد COI اختصاصی: NTEC12_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 356
نویسندگان
دانشگاه یزد، دانشکده نساجی
دانشگاه یزد، دانشکده نساجی
مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی پزشکی و مهندسی بافت، انستیتو تحقیقات باروری یزد، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
چکیده
مهندسی بافت بطور عام به معنی توسعه و تغییر در زمینه رشد آزمایشگاهی مولکولها و سلولها در بافت یا عضو، برای جایگزینی یا ترمیم قسمت آسیب دیده بدن است. این مطالعه با هدف داربستی مناسب جهت مهندسی بافت انجام گرفته است. در مطالعه حاضر ، مهندسی بافت داربست نانو الیاف هیبریدی متشکل از پلی کاپرولاکتون و ژلاتین با پنج درصد متفاوت با استفاده از روش الکتروریسی ساخته شد. مورفولوژی و زیست تخریب پذیری داربست و مورفولوژی سلول روی داربست با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی مورد بررسی قرار گرفت طیف سنجی مادون قرمز (FT-IR) برخی از تعامل بین PCL و ژلاتین را نشان داد. آبدوستی داربست نیز با اندازه گیری زاویه تماس و تخلخل داربست با استفاده از پردازش تصویر مورد بررسی قرار گرفت اثر سمیت سلولی داربست بر روی سلولهای فیبروبلاست انسانی با استفاده از روش MTT و رشد و تکثیر سلول روی داربست با رنگ آمیزی هاتوکسیلین-ائوزین بررسی شد نتایج مطلوب آزمایشات نشان داد که داربست ساخته شده از ترکیب پلیمر طبیعی (ژلاتین) و پلیمر مصنوعی (PCL) کاندیدای مناسبی برای مهندسی بافت می باشد.کلیدواژه ها
سلول فیبروبلاست انسانی، نانوالیاف، خواص فیزیکوشیمیایی، مهندسی بافتمقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.