بدست آیردن معادلات IPR برای مخازن گازی ایران
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: سومین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی و مهندسی شیمی
- کد COI اختصاصی: CMRCE03_115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2373
نویسندگان
گروه مهندسی نفت واحد امیدیه
گروه مهندسی بهره برداری شرکت بهره بردارینفت و گاز زاگرس جنوبی
گروه مهندسی نفت دانشگاه صنعت نفت اهواز
چکیده
منحنی ارتباط عملکرد ورودی IPR رفتار بین فشار جریانی ودبی تولید را بیان می کند که ابزار مهمی برای پی بردن بهعملکرد چاه یا مخزن و سنجیده دبی تولیدی می باشد منحنی ارتباط عملکرد ورودی برای طراحی تکمیل چاه بهینه سازی بهره برداری چاه محاسبات آنالیز گره ای و طراحی تولیدمصنوعی استفاده میشود روابط IPR مختلفی امروزه در صنعت نفت وجود دارد که رایج ترین آنها مدل Fetkovith’s و Vogel's هستند بعلاوه روابط تحلیلی اندکی هستند که کاربردی منحصر بفرد دارند دراین مقاله برای سه چاه گازی از سهمخزن متفاوت با استفاده از داده های تست پس فشار معادلات ipr مدلهای شاخص بهره دهی پس فشار و LIT مورد بررسی قرارگرفته است. همچنین معادله IPR مدل Vogel’s را که مخصوص چاه های نفتی است که فشار مخزن به فشار نقطه حباب رسیده اند سیستم دو فازی را برای چاه های گازی بررسی کرده ایم برای این کار دبی های تولیدی بدست آمده از معادلات IPR را با دبی های واقعی چاه مقایسه می شوند.کلیدواژه ها
منحنی ارتباط عملکرد ورودی، شاخص بهره دهی، تست پس فشار، حالت شبه پایدار، چاه گازیمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.