اثر افزودن TiB2,WC بر سینترینگ و خواص B4C
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: سومین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی و مهندسی شیمی
- کد COI اختصاصی: CMRCE03_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1461
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
چکیده
کامپوزیت های سرامیکی برپایه B4C دارای خواص سختی بالا مقاومت سایشی خوب و وزن مخصوص پایین میباشد ولی خاصیت زینترپذیری ضعیف کاربید بدلیل وجود پیوند کووالانت درون شبکه کریستالی ودمای زینتر بالای آن از اشکالات تولید و کاربرد کاربید بور میباشد عمده مشکلات در زمینه زینترینگ کاربید بور پایداری شیمیایی بالای B4C بوده که قابلیت سینتر شدن و تراکم پذیری آن را محدود می کند برای تقویت خاصیت زینتر شدن و تراکم پذیری این سرامیک روشی که مورد توافق اکثر محققین می باشد افزودن یکفاز ثانویه به سرامیک است از طرفی افزودن این مواد به مقادیر زیاد براساس قانون اختلاط فازی در بسیاری از موارد باعث کاهش و یا تضعیف خواص مکانیکی سرامیک می گردد. تحقیقات وسیعی در زمینه کاهش این اثرات انجام شده است. دراین تحقیق تلاش شده است که خواص سنتر شدن کاربید بور به وسیله افزودنیهای مختلف TiB2,WC مورد بررسی قرارگیرد. تاکنون هیچگونه کار تحقیقاتی خاصی درزمینه مقایسه تاثیر این کمک زینتر بررفتار سینترینگ و خواص مکانیکی کاربید بور انجام نشده است و لذا انجام این کار تحقیقاتی می تواند به روشن شدن تاثیرات آنها کمک شایان توجهی نماید.کلیدواژه ها
کاربید بور، سینترینگ، خواص مکانیکی B4C، سرامیکهای کاربیدیمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.