تاثیر پریود و میرایی سازه بر ماکزیمم تغییرمکان سازه
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: سومین همایش ملی عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCUD03_179
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2217
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی زلزله- عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلام
دکتری مهندسی زلزله
چکیده
تغییر مکان ماکزیمم سازه یکی از معیارهای مهم خرابی در سازه می باشد و از عوامل مهم تاثیرگذاربر آن سختی ومیرایی سازه است. از طرف دیگر می دانیم که سختی سازه وابسته به پریود طبیعی سازه می باشد و این امر مطالعه در مورد رابطه بین تغییر مکان ماکزیمم سازه با پریود و میرایی سازه را ضروری می سازد. لذا در این تحقیق سعی شده رابطه بین تغییر مکان ماکزیمم سازه با پریود و میرایی سازه برای سیستم تک درجه آزادی بااعمال شتابنگاشت زلزله های معتبر جهان برای خاک نوع یک و دو با انجام تحلیل دینامیکی مشخص شود. با تغییر پریود سازه و میرایی سازه ، ماکزیمم تغییر مکان سازه تغییر می کند. این تغییرات، بصورت رابطه تغییر مکان ماکزیمم سازه با پریود و میرایی سازه نمود پیدا خواهد کرد. با افزایش پریود طبیعی سازه، ماکزیمم تغییرمکان افزایش و با کاهش میرایی سازه، ماکزیمم تغییرمکان ، افزایش می یابد که خود نشان دهنده آن است که روابط بدست آمده صحیح می باشند.کلیدواژه ها
پریودسازه، میرایی سازه، تغییرمکان ماکزیمم سازه ،سیستم تک درجه آزادی،تحلیل دینامیکیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.