مروری بر تشخیص حملات شیلینگ در سیستم های توصیه گر با رویکرد پالایش همکارانه
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنگره ملی تازه های مهندسی برق و کامپیوتر ایران
- کد COI اختصاصی: COMCONF08_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 443
نویسندگان
دانشجوی دکتری تخصصی، گروه مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ، تهران
استادیار، گروه مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ، تهران
چکیده
سیستم های توصیه گر با رویکرد پالایش همکارانه یکی از ابزارهای اساسی جهت حل مسئله اضافه بار انتخاب به وسیله ی پیشنهادآیتم های موردعلاقه کاربر در سایت های کسب و کار و خدمات الکترونیکی است. پیشنهاد آیتم ها در سیستم های توصیه گر بر مبنایتعاملات قبلی کاربران و آیتم ها است. درواقع رفتار کاربران درگذشته و تشابه آنها با سایر کاربران، معیار خوبی برای انتخاب در آیندهاست. یکی از مشکلات اصلی در سیستم های توصیه گر با رویکرد پالایش همکارانه آسیب پذیری آنها در برابر حملات است. حملاتشیلینگ از رایج ترین نوع حملات در این نوع از سیستم های توصیه گر است. این حملات به وسیله ی ایجاد پروفایل های جعلی وامتیازدهی مغرضانه به آیتم ها باعث تغییر در نتایج و توصیه های این سیستم ها می شود. هدف اصلی حمله کنندگان، تغییر رتبه محتوا یاآیتم ها متناسب با منافعشان می باشد. این حملات معمولا به صورت بالا بردن امتیاز یک آیتم یا پایین آوردن امتیاز سایر آیتم ها صورتمی گیرد. حملات شیلینگ تهدیدی علیه اعتبار سیستم های توصیه گر است بنابراین تشخیص حملات شیلینگ در سیستم های توصیه گربرای حفظ عدالت و اعتنار آنها ضروری است. در این مقاله تلاش شد است که در ابتدا مفاهیم اولیه در حملات شنیلینگ به طورخلاصه بررسی شد و سپس انواع حملات شیلینگ، تحقیقنات مرتبط با تشخیص حملات شیلینگ شیلینگ و دسته بندی انواعروش های آن و معیارهای ارزیابی با جمع آوری کارهای مرتبط بررسی شود در انتها نتیجه گیری نهایی از مطالب ذکر شد بیان خواهد شد.کلیدواژه ها
سیستم های توصیه گر، پالایش همکارانه، حملات شیلینگ، تشخیص حملات شیلینگ، معیارهای ارزیابیمقالات مرتبط جدید
- بررسی الگوریتم های ترتیبی و موازی جهت حل مساله چرخه همیلتونی
- بررسی تاثیر هوش مصنوعی بر بهینه سازی تجربه کاربری با نقش میانجی بهبودتعاملات مشتری در پلتفرم های تجارت الکترونیک
- تحلیل کلان داده و برسی نقش آن بر بهبود فرایند تصمیم گیری در کسب و کارها
- بررسی سیستم تشخیص نفوذ در اینترنت اشیاء با استفاده از استخراج ویژگی والگوریتم های یادگیری عمیق
- بررسی ویژگی ها و کاربردهای رایانش ابری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.