ارتقاء سلامت معنوی در بیماری کرونا
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش و نوآوری در روانشناسی، با نگاهی ویژه بر درمانهای شناختی رفتاری
- کد COI اختصاصی: RIPTW02_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 515
نویسندگان
دانشکده روانشناسی، دانشگاه الزهرا، تهران، ایران
چکیده
شیوع ویروس کرونا، بعد از جنگ جهانی دوم، بزرگترین بحران جهانی بوده است. همه گیری ویروس کرونا چالشی بسیار جدی برای تمامی جوامع بوده و موجب دگرگونی در تعاملات اجتماعی افراد و سبک زندگی آنها شده است. بسیاری از ما، بلندپرواز بودیم و همیشه در حال برنامه ریزی برای یک آینده بلندمدت،ولی اکنون افق برنامه ریزی هایمان کوتاه مدت شده و امیدواریم ماه های آتی پیش روی خود را ببینیم. از سوی دیگر، سایه مرگی که در اثر گسترش بیماری" کرونا" بر جهان سنگینی کرده، موجب شده تا خیلی ها مرگ اندیش تر شده و نگاه تازه تری به زندگی داشته باشند. همه ما در این چندماهه زندگیمان تحت تاثیر کرونا قرارگرفته،کم وبیش به این حقیقت واقف شدیم که بسیاری از نعمت های خداوند را تا بحال نمی دیدیم و اگر بخواهیم تاثیرات مثبت را بررسی کنیم، صدرنشین آن این بوده که شکرگزارتر شدیم و نعمت های ساری و جاری و روزمره را به خوبی دیده ایم و برای آن شاکر بوده ایم . هدف از نگارش مقاله حاضر که با استفاده از روش مطالعه کتابخانه ای صورت گرفته، این است که بیاموزیم چنانچه در مواجهه با این بیماری بر نقاط منفی آن که بالاترین آن از دست دادن عزیزان ما و فقدان آنان و… تمرکز گردد و از جنبه های مثبت آن از حیث سلامت معنوی غفلت ورزیم، موج ناامیدی و عدم تغییر نگرش و رفتار در ما همچنان باگسترش بیماری، گسترده و عمیق تر خواهد شد. در حالیکه با تقویت این اثرات مثبت می توانیم به زندگی سرشار از امید و رفتارهای پسندیده و حسنه ادامه داده و سطح فرهنگ ارتباطات انسانی را از آنچه هستیم ارتقا دهیم.کلیدواژه ها
کرونا ، سبک زندگی ، سلامت معنویمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.