ارائه یک مدل نرم افزاری جهت وانمودسازی جانمایی و طراحی علائم، تابلوها و تجهیزات ایمنی راه
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دهمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
- کد COI اختصاصی: TTC10_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2003
نویسندگان
دکترای حمل و نقل و ترافیک، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل و نقل،دانشگاه بین المللی امام خمینی (ر
چکیده
تأمین ایمنی رانندگان و سایر استفاده کنندگان از راه در انواع مسیرها امری ضروری برای کارشناسان حملونقل و راه و ترابری است. نصب صحیح و اصولی تابلوها، علائم و تجهیزات ایمنی راه و جان مایی صحیح آن، موجب حرکت منظم و قابل پیش بینی ترافیک میشود و در نتیجه ایمنی رانندگان افزایش مییابد. بنابراین با توجه به نقش علائم، تابلوها و تجهیزات ایمنی راه در تأمین ایمنی رانندگان، در این تحقیق سعی بر این است ضمن مروری اجمالی بر نکات اصولی در استقرار علائم و تابلوها و همچنین ارائه یک روش مناسب برای تعیین فاصله نصب تابلوها نسبت به عوارض موجود در مسیر، یک مدل نرم افزاری جهت شبیهسازی وضعیت علائم، تابلوها و تجهیزات ایمنی در مسیر ارائه گردد. در واقع مدلی مورد نظر است که قادر باشد با دریافت اطلاعات مربوط به مسیر و موقعیت عوارض موجود، تابلوها و علائم ایمنی مورد نیاز را در طول مسیر و در مکانهای مناسب جانمایی کند و همزمان بتواند اطلاعات مربوط به عارضه های برداشت شده و جزئیات علائم طراحی شده را به صورت خروجی ارائه دهد. بنابراین با استفاده از این نرم افزار علاوه بر اینکه جانمایی علائم بهصورت خودکار و با دقت و سرعت بالایی انجام میگیرد، طبقه بندی اطلاعات و بازبینی و بررسی مراحل انجام شده نیز به راحتی صورت گیرد. این قابلیت بهخصوص هنگامیکه حجم مطالعات انجام شده زیاد است و مرور مراحل قبلی نیازمند بازبینی و بررسی حجم زیادی از جداول و نقشه ها میباشد، بسیار مفید بوده و ضمن اینکه دقت بررسیها بیشتر میگردد، زمان و انرژی کمتری نیز صرف میشود.کلیدواژه ها
علائم و تابلوها، جانمایی، عوارض مسیر، مدل وانمودسازی جانمایی علائممقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.