تاثیر هورمون پیکس و سرزنی بر روی عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف پنبه Gossypium hirsutum L در منطقه مغان
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: AGRIDEA05_690
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1442
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اردبیل
کارشناس ارشد اصلاح نباتات
چکیده
تاثیرهورمون پیکس و سرزنی درجهت حذف غالبیت انتهایی در گیاه به جای افزایش رشد رویشی در راستای اقدام به افزایش رشد زایشی و در نتیجه باعث افزایش عملکرد و اجزای عملکرد گردد. طرح تحقیقی در منطقه مغان با ارقام پنبه به عنوان فاکتور اول شامل : شیرپان ورامین اولتان و مهر و فاکتور دوم شامل: تیمار سرزنی در 30 روز بعد از گ لدهی هورمون پاشی پیکس در 30 و 15 روز بعد از گل دهی به همراه شاهد اجرا شد. این تحقیق به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در 4 تکرار صورت گرفت. نتایج بدست آمده در بررسی صفت ارتفاع بوته بر روی ارقام و تیمارها و اثر متقابل بین این دو فاکتور اختلاف معنی دار مشاهده شد. مقایسه میانگین ها به روش آزمون چند دامنه ای دانکن نشان داد که رقم ورامین × هورمون پاشی پیکس در 30 روز بعد از گلدهی با کاهش میانگین ارتفاع 70cm نسبت به سایر ترکیب تیماری ها برتری داشت. صفات عملکرد وش و عملکرد دانه با توجه به نتایج بدست آمده اختلاف معن یداری نشان نمی دهند و در بررسی عملکرد صفت بیست غوزه ترکیب تیماری رقم ورامین × پیکس 15 روز بعد از گل دهی با میانگین 138 گرم بیشترین عملکرد را داشته است. در این مطالعه رقم ورامین با تیمار هورم ون پاشی نتیجه مطلوبی نشان دادکلیدواژه ها
سرزنی هورمون پیکس ( PIX ) و پنبهمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.