تحلیل و ارزیابی عملکرد مدیریت روستایی در سطح محلی (مطالعه موردی : شهرستان اندیکا)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی علوم جغرافیایی دانشگاه پیام نور
- کد COI اختصاصی: AZARGEO05_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 384
نویسندگان
استادیار گروه جغرافیای دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
کارشناس ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی روستایی - دانشگاه پیام نور مرکز شهرکرد
چکیده
هدف از این تحقیق بررسی ، تحلیل و ارزیابی عملکرد مدیریت روستایی در سطح محلی در شهرستان اندیکا می باشد.جهت انجام تحقیق ابتدا به جمع آوری و مطالعه مبانی نظری مربوط به تحقیق از منابع داخلی و خارجی پرداخته شده است وبه منظور جمع آوری اطلاعات، از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. جامعه آماری این تحقیق را ساکنان چهارده روستای شهرستان اندیکا که دارای دهیاری و شورای اسلامی می باشد، تشکیل می دهد. حجم نمونه از طریق فرمول کوکران بدست آمده و تعداد آن ۳۷۵ می باشد. تجزیه و تحلیل داده ها مربوط به عملکرد دهیاری و شورای اسلامی با استفاده از نرم افزار Spss و و آزمون های T تک نمونه ای و تحلیل رگرسیون استفاده شده است با توجه به نتایج تحقیق در مجموع عملکرد مدیریت روستایی شهرستان اندیکا با توجه به شاخصهای مورد مطالعه پایین تر از حد متوسط (۲,۲۷ ) میباشد. بنابراین میتوان گفت که مدیریت روستایی شهرستان اندیکا عملکرد ضعیفی داشته است. عملکرد مدیریت محلی در شاخص اجتماعی فرهنگی (۲,۵۷) نسبت به سایر شاخصها بهتر میباشد. میزان عملکرد مدیریت در زمینه عمرانی ۲,۲۰، در زمینه کشاورزی ۱,۷۹ و در زمینه بهداشتی ۲,۵۲ میباشد. برنامه ریزی با توجه به استفاده از مزیت های نواحی روستایی شهرستان اندیکا در زمینه کشاورزی و دامداری به منظور بهبود وضعیت اجتماعی اقتصادی، افزایش سطح رفاه و امکانات در نواحی روستایی شهرستان اندیکا در جهت توسعه سطح برخورداری و کاهش فقر و محرومیت در روستاها" اولویت اول را دارد.کلیدواژه ها
ارزیابی عملکرد ، مدیریت روستایی، سطح محلی ، شهرستان اندیکا.مقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.