استفاده از انرژی خورشیدی راهکاری برای تأمین محیط زیست پایدار

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: AGRIDEA05_499
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1153
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید مهدلویی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی طراحی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واح

محمدجواد شکوری

کارشناس ارشد علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

عقیل علیا

کارشناس ارشد مهندسی طراحی محیط زیست دانشگاه تهران

چکیده

امروزه بشر با دو بحران بزرگ روبه رو است که بیش از آنچه ما ظاهرا تشخیص می دهیم با یکدیگر ارتباط دارند . از یک طرف جوامع صنعتی و همچنین شهر های بزرگ با مشکل آلودگی محیط زیست مواجهند و از طرف دیگر مشاهده می شود که مواد اولیه و سوخت مورد نیاز همین ماشین ها با شتاب روز افزون رو به اتمام است. اثرات مصرف بالای انرژی در زمین و آب و هوا آشکارا مشخص می باشد و ما تنها راه حل را در پایین آوردن میزان مصرف انرژی می دانیم، حال آنکه این امر نمی تواند بطور مؤثر ادامه داشته باشد. توجه و توصل به انرژی اتمی به عنوان جانشینی برای سوخت های فسیلی نیز چندان موفقیت آمیز نبوده است. زیرا مستلزم صرف هزینه های سنگین بوده و تشعشعات خطرناکی که از نیروگاه های اتمی در فضا پخش می شود نتیجه مثبتی نخواهد داشت. به علاوه به مشکل اساسی که در مورد مواد سوختی نظیر نفت، گاز و زغال سنگ داشتیم بر می خوریم بدین معنی که معادن اورانیم کخ سوخت این نیروگاه ها را تأمین می کند منابع محدودی هستند و روزی خواهد رسید که این ذخایر پایان خواهد گرفت و ماده ای که جا یگزین آن شود وجود نخواهد داشت . بنابراین باید به دنبال منابع انرژی باشیم که چنین مشکلاتی نداشته باشد، خورشید به عنوان منبع بی پایان انرژی می تواند حلال مشکلا ت موجود در مورد انرژی و محیط زیست باشد. از انرژی خورشیدی می توان استفاده های مهم و کاملا مفید، به عنوان یک انرژی تمیز و بی پایان و قابل دسترس در همه جا استفاده کرد. ما در این مقاله در نظر داریم انرژی خورشیدی را به عنوان یک منبع انرژی جایگزین معرفینماییم.

کلیدواژه ها

انرژی خورشیدی، سلول های خورشیدی، نیروگاه حرارتی، منابع تجدید پذیر، محیط زیست، پایداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.