مقایسه ی عملکرد دانش آموزان درکلاس معلم محور و دانش آموز محور

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF01_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1124
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اعظم حسین زاده

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی

چکیده

هدف از انجام این پژوهش بررسی عملکرد دانش آموزان در دو کلاس معلم محور و دانش آموز محور است.در عصر حاضر دانشمندان و محققان تعلیم و تربیت تلاش می کنند با استفاده از ابزارها و روش های جدید بهترین کارایی را از کلاس و مدارس در دو زمینه آموزش و تربیت را داشته باشند یکی از این موارد مهم که تاثیر بسزایی بر یادگیری و فرایند یاددهی دانش آموزان می تواند داشته باشد نوع مدیریت کلاس توسط معلم می باشد که با انتخاب بهترین راه ها و ابزارهای تلاش می کند بهترین نتیجه را بدست آورد.این مقاله با روش علمی-مروری(کتابخانه ای) انجام گرفته شده است و در تهیه ی آن از انواع کتاب ها،مجلات،مقالات و..............معتبر استفاده شده است . یافته های این مقاله حاکی از آن است که روش تدریس های نوین و موثر امروزه بیشتر بر پایه ی دانش آموز محور اداره می شوند این کلاس ها برخالف کلاس های خشک و سنتی گذشته از پویایی و نشاط بیشتری برخوردار است در این گونه کلاس ها به علت نوع یادگیری که وجود دارد و در آن دانش آموزان در جریان یادگیری فعال می باشند میزان و عمق یادگیری نسبت به روش تدریس معلم محور بیشتر و لذت بخش تر نیز می باشد . نتیجه ی کلی که از این مقاله گرفته شده است نشان می دهد که فعالیت و مسئولیت پذیری در هر فعالیتی زمینه ی یادگیری عمیق تر را فراهم می کند آموزش در مدارس نیز از این موضوع پیروی می کند به گونه ای که دانش آموزانی که کلاس های دانش آموز محور قرار داشته اند به علت نقش فعالی که در یادگیری و روند تدریس دارند نسبت به دانش آموزان دیگر هم انگیزه ی کافی برای یادگیری دارند وهم مطالب را بهتر و با سرعت بیشتری فرا می گیرند در تیجه فعالیت معلمان نیز با موفقیت بیشتر حاصل است که همان هدف نظام تعلیم و تربیت می باشد.

کلیدواژه ها

کلاس،مدیریت،مدرسه،معلم،دانش آموزان .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.