بررسی اثرات استفاده از پودر بقایای کشتارگاه طیور شهرستان اردبیل در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: AGRIDEA05_372
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1000
نویسندگان
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل
موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
چکیده
این آزمایش به منظور بررسی اثرات استفاده از پودر بقایای کشتارگاه طیور شهرستان اردبیل در جیره غذایی بر عملکرد و شاخص کارآیی تولید انجام شد. بدین منظور از 120 قطعه جوجه گوشتی (مخلوط نر و ماده) سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار 3 تکرار بر رویبستر استفاده بعمل آمد. تیمار ها شامل جیره شاهد(صفر درصد)، 3 ، 6 و 9 درصد پودر بقایای کشتارگاه طیور اردبیل بود که به مدت 5 هفته ( 11 تا46 روزگی) استفاده شد. جیره از لحاظ انرژی متابولیسمی و پروتئین خام یکسان بودند. مصرف خوراک جوجه ها در دوره های مختلف پرورش تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفت. همچنین افزایش وزن مرحله پایانی، کل دوره، درصد تلفات دوره های مختلف پرورش و وزن پایانآزمایش( 46 روزگی) جوجه های تغذیه شده با جیره های مختلف اختلاف معنی داری نداشتند. ولی ضریب تبدیل غذایی در مراحل مختلف و کلدوره، درجیره 9درصد بیشتر از سایرین بود. افزایش وزن مرحله رشد و وزن پایان مرحله رشد در جیره 3 درصد از نظر آماری بیشتر از جیره 9درصد بود. شاخص کارآیی تولید کل دوره در جیره 9 درصد از لحاظ آماری کمتر از سایرین بود. نتایج این تحقیق نشان داد که در شرایط آزمایشحاصر از سطح 6 درصد پودر بقایای کشتارگاه طیور می توان بدون هر گونه اثرات منفی بر عملکرد و شاخص کارآیی تولید در جیره جوجه هایگوشتی استفاده نمود.کلیدواژه ها
پودر بقایای کشتارگاه طیوراردبیل ،جوجه گوشتی، عملکردمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.