CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی اثر کیفیت اطلاعات، روانشناختی اجتماعی و اعتماد بر قصد خرید الکترونیکی با نقش تعدیلگر حس قدرت خرید آنلاین (مورد مطالعه: کارکنن سازمان جهاد کشاورزی استان فارس)

عنوان مقاله: بررسی اثر کیفیت اطلاعات، روانشناختی اجتماعی و اعتماد بر قصد خرید الکترونیکی با نقش تعدیلگر حس قدرت خرید آنلاین (مورد مطالعه: کارکنن سازمان جهاد کشاورزی استان فارس)
شناسه ملی مقاله: NAMEAR01_041
منتشر شده در کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در پژوهش های مدیریت، اقتصاد و حسابداری در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

جهانبخش رحیمی باغملک - گروه مدیریت بازرگانی واحد گچساران، دانشگاه آزاد اسلامی، گچساران، ایران
معصومه انصاری - گروه مدیریت صنعتی واحد گچساران، دانشگاه آزاد اسلامی، گچساران، ایران

خلاصه مقاله:
هدف از انجام این پژوهش، بررسی اثر کیفیت اطلاعات، روانشناختی اجتماعی و اعتماد بر قصد خرید الکترونیکی با نقش تعدیلگر حس قدرت خرید آنلاین (مورد مطالعه: کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس) می باشد. روش انجام پژوهش بر مبنای هدف از نوع کاربردی، و به لحاظ ماهیت جزو تحقیقات توصیفی- علی است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه ی مدیران و کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تشکیل می دهند، با توجه به اطلاعات به دست آمده تعداد مدیران و کارکنان مشغول به کار در این سازمان حدود ۲۱۸ نفر می باشد، براساس جدول مورگان حجم نمونه برابر با ۱۳۶ تعیین شد. ابزار جمع آوری داده پرسشنامه استاندارد (ژانگ و همکاران، ۲۰۱۸) شامل ۲۲ سوال بود. در این پزوهش ۵ فرضیه براساس یک مدل مفهومی مورد مطالعه قرار گرفت. از روش های آمار توصیفی (با استفاده از نرم افزار SPSS) و آمار استنباطی (با استفاده از نرم افزار PLS) برای تحلیل داده ها استفاده شد. یافته ها حاکی از تائید همه فرضیه ها و برازش مناسب مدل پژوهش است و نتایج نشان داد اعتماد به عنوان یکی از عناصر اصلی تجارت الکترونیکی اجتماعی در نظر گرفته می شود، کیفیت اطلاعات می تواند اعتبار نتایج جستجوی اطلاعات را افزایش دهد و بر رفتار خرید و ارتباط الکترونیکی افراد تاثیر مثبت می گذارد. از طرفی سیستم عامل های تجارت الکترونیکی اجتماعی می توانند به طور موثر کیفیت اطلاعات ونظارت بر محتوا را بهبود بخشند، که به نوبه خود می تواند وابستگی و وفاداری کاربر را افزایش دهد. همچنین فاصله روانی اجتماعی بین دو طرف ارتباط تبلیغات دهان به دهان الکترونیکی بر روابط اجتماعی تاثیر می گذارد و نقش تعیین کننده در تصمیمات خریداران آنلاین دارد. این امر باید مشاغل و مصرف کنندگان را به تقویت ارتباط ایده ها وجهت گیری های فرهنگی، برای سود متقابل و بهبود مشارکت مشتری ترغیب کند.

کلمات کلیدی:
کیفیت اطلاعات، روانشناختی اجتماعی، اعتماد، قصد خرید الکترونیکی و حس قدرت خرید آنلاین

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1293054/