ردیابی حرکت چندگانه با استفاده از فیلتر کالمن

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: STCONF04_365
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 253
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن حاجی قربانی

مربی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه فنی و حرفه ای تهران ایران

چکیده

در این مقاله، به بررسی ردگیری حرکات چندگانه با استفاده از فیلترکالمن پرداخته شده است. که براساس ترکیب مدل پس زمینه هر پیکسل و مجموعه ای از مدل های پیش زمینه تک فرضی بر مبنای مدل کلی اندازه شی ء، موقعیت، سرعت و توزیع رنگ می باشد. فیلتر کالمن، تخمین موقعیت هدف براساس اندازه گیری های قبلی، و تخمین موقعیت براساس اندازه گیری فعلی را برای به دست آوردن تخمین فیلتر شده موقعیت هدف، ترکیب می نماید. این ترکیب به طوری انجام می گردد که تخمینی حاصل شود که مینیم واریانس را داراست. بعبارت دیگر، دارای بهترین دقت می باشد. یک مدل قیاسی از سرعت و جهت حرکت معمول، برای تخمین اولیه سرعت شی ء بکار می رود که برای تعیین سرعت هریک از نمونه اشیاء پیش زمینه از سرعت و جهت حرکت معمول، برای تخمین اولیه سرعت شی ء بکار می رود که برای تعیین سرعت هریک از نمونه اشیء پیش زمینه استفاده می شود. این مدل معمولا یک فیلتر کالمن گسترده است. سیستم، نزدیک به آهنگ فریم های ویدئویی (مابین ۲۴ تا ۴۰ فریم در ثانیه) کار می کند. با فرض اینکه تفکیک پذیری تصویر کافی است. واندازه های شی ء مورد نظر از اندازه شی ای که در اندازه گیری اولیه استفاده شده خیلی فرار نمی رود. در این جا، دومدل که شامل ردیابی پرش های انسان و ردیابی موتورسوارها می باشد. بررسی می شود و یک مدل استنتاجی خودگران پیشنهاد شده است که فاکتورهای مربوط به هر دومدل را در خود دارد و با توجه به دریافت چند فریم اول از یک تصویر، الگوریتم ردیابی مربوط به تصویر مذکور را با توجه به بلاک دیاگرام های مدل ها، انتخاب می نماید. سپس مقدار خطا بین ناحیه اندازه گیری شده و حقیقی در دومدل محاسبه شده و میزان دقت روش مورد استفاده در مدل های مذکور نشان داده می شود.

کلیدواژه ها

آشکارسازی حرکت، تحلیل دنباله تصویر، ردگیر شی ء متحرک، آستانه گیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.