اولویت بندی چالش های توسعه نرم افزار مبتنی بر ابر با استفاده از روش ترکیبی دیمتل و فرایند تحلیل شبکه ای ( ANP)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: STCONF04_249
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 398
نویسندگان
دانشجوی دکترای ریاضی کاربردی گرایش کنترل و بهینه سازی، گروه ریاضی کاربردی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه پیام نور، مرکز دکتری تهران، ایران.
گروه کامپیوتر، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.
چکیده
امروزه نرم افزارها از نظر اندازه و پیچیدگی در حال رشد هستند، در نتیجه حفظ کیفیت بالای محصول یکی از مهم ترین مشکلات پیش روی صنعت نرم افزار است. در این راستا، توسعه نرم افزار مبتنی بر ابر مناسب و ایجاد آن برای بهره برداری در صنایع و خدمات مختلف، کار بسیار دشواری است که این مساله باعث عدم بهره وری کافی و حتی شکست در فرایند پیاده سازی در عمل شده است. با توجه به اهمیت موضوع ذکر شده، هدف این پژوهش، شناسایی و رتبه بندی اولویت بندی چالش های توسعه نرم افزار مبتنی بر ابر می باشد. روش تحقیق کاربردی و از نوع توصیفی-همبستگی می باشد. در این پژوهش با استفاده از مطالعات کتابخانه ای و مصاحبه با اساتید دانشگاه، خبرگان، مدیران و کارشناسان در زمینه توسعه نرم افزار (روش دلفی) چالش های توسعه نرم افزار مبتنی بر ابر شناسایی گردید. سپس با استفاده از تکنیک DEMATEL رابطه درونی بین مولفه های شناسایی شده، مشخص گردید. پارامترهای شناسایی شده با بکارگیری روش تحلیل شبکه ( ANP ) به صورت مقایسات زوجیو وزن هر یک از عوامل که مبین میزان تاثیر آن هاست، در نرم افزار سوپردسیژن محاسبه گردید. نتایج حاصل در خصوص تعیین وزن معیارها و اولویت بندی عوامل موثر بیانگر این است که در بین عوامل، فرایند (با وزن ۰/۳۷۳)، مدیریت سازمانی (با وزن ۰/۲۲۷)، هماهنگی سازمان (با وزن ۰/۲۲۴) و فناوری ۰/۱۷۴ در رتبه های بعدی قرار دارند. طبقه بندی مبتنی بر اولویت بندی از چالش های شناسایی شده به کاربران کمک می کند تا در زمینه های مهم برای اجرای موفقیت آمیز پروژه های توسعه نرم افزار مبتنی بر ابر تمرکز کنند.کلیدواژه ها
توسعه نرم افزار، ابر ، روش دیمتل، روش فرایند تحلیل شبکه ANPمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مکانیزم جدید رابط بین صفحه متحرک و ثابت ربات موازی صفحه ای
- تحلیل عددی کمانش پوسته استوانهای کامپوزیت تحت فشار یکنواخت خارجی با در نظر گرفتن جدایش بین الیه ها و رشد آن با استفاده از روش المان های چسبنده
- تحلیل عددی مخزن استوانه ای جدار نازک به روش متقارن محوری و مقایسه آن با حل دقیق
- بررسی تاثیر نرخ سرد شدن بر سختی و ریز ساختار یک آلیاژ
- مروری بر کامپوزیتهای فلزی؛ ویژگیها و روشهای تولید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.