مروری بر پروتکل های مسیریابی اینترنت اشیا در Ad Hoc براساس کوتاه ترین مسیرو حداقل زمان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: STCONF04_150
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 472
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صادقه قهرمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی کامپیوتر، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی مقدس اردبیلی، اردبیل

مجتبی اسلام نژاد نمین

عضو هیئت علمی، گروه مهندسی کامپیوتر، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی مقدس اردبیلی، اردبیل

چکیده

به تازگی , اینترنت اشیا در بین دانشگاهیان , دولت ها و مهندسان بخش های مختلف مورد توجه قرار گرفته است . مسائل مهم بسیاری در IoT ( اینترنت اشیا ) نظیر امنیت , مقیاس پذیری و تجزیه و تحلیل داده های بزرگ وجود دارد.این مقاله بر ارائه مسیریابی بهینه بین محیط های شبکه ای مختلف مانند بی سیم، سیمی و سنسورها در اینترنت اشیا تمرکز دارد. چالش اصلی اینترنت اشیا , باید به مساله توپولوژی پویا , مقیاس پذیری , تحرک گره ها و پهنای باندمحدود بپردازد . در این بررسی انواع مختلفی از پروتکل های مسیریابی نظیر واکنشی , فعال ,( ترکیبی ) hybrid , مکان آگاه , چندبخشی، چند مسیره , Geocast , power ( قدرت ) و ( سلسله مراتب ) hierarchical های مسیریابی هندسی موجود مورد مطالعه قرار گرفته اند که شامل بحث در مورد تکنیک های مسیریابی , مزایا و معایب منطقه کاری موجود است که به منظور کمک به محققان آینده مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد . تحلیل پروتکل های مسیریابی موجود براساس کوتاه ترین مسیرو حداقل زمان ارسال انجام می شود . در نهایت , یک چالش باز در مسیر یابی که باید توسط تحقیقات و جامعه دانشگاهی رفع شود , مورد بحث قرار می گیرد

کلیدواژه ها

اینترنت شی , مسیریابی , شبکه های حسگر بی سیم ad hoc

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.