عکس العمل محتوای نسبی آب برگ بادام زمینی به پلیمر سوپر جاذب، زئولیت و تلفیق مقادیرمختلف کود آلی و معدنی نیتروژن دار
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: AGRIDEA05_337
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1096
نویسندگان
گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
چکیده
به منظور بررسی اثر پلیمر سوپر جاذب، زئولیت و تلفیق مقادیر مختلف کود آلی و معدنی نیتروژن دار در دو شراایط رطوبتی نرمال و تحت تنش بر محتوای نسبی آب برگ ( RWC ) بادام زمینی، طرحی به صورت طرح اسپیلت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در 3تکرار، در سال زراعی 1389 در شهرستان آستانه اشرفیه اجرا شد. فاکتورهای آزمایش شامل شرایط رطوبتی در 2 سطح (دور آبیاری 12 روزه = W1 و بدون آبیاری = W2 ) به عنوان عامل اصلی، مواد جاذب زطوبتی در 3 سطح (بدون مواد جاذب رطوبتی ،= M1 کانی زئولیت = M2 و پلیمر سوپر جاذب = M3 ) به عنوان عامل فرعی و تلفیق کود آلی و معدنی نیتروژن دار به عنوان فاکتور فرعی فرعی در 5 سطح ( 0= N1 ، باکتری آزوسپیریلوم و ازتوباکتر= N2 ، باکتری آزوسپیریلوم و ازتوباکتر + 30 کیلوگرم نیتروژن در هکتار= N3 ، باکتری آزوسپیریلوم و ازتوباکتر + 60 کیلوگرم نیتروژن در هکتار= N4 ، باکتری آزوسپیریلوم و ازتوباکتر + 60 کیلوگرم نیتروژن در هکتار= (N5 می باشد. نتایج نشان داد که محتوای نسبی آب در شرایط کاربرد مواد جاذب رطوبتی، تلفیق کود آلی و معدنی نیتروژن دار و اثر متقابل تلفیق کود آلی و معدنی نیتروژن دار تحت شرایط رطوبتی معنی دار می باشدکلیدواژه ها
سنجش غیر تخریبی، سوپر جاذب، زئولیت، باکتری، نیتروژنمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.