بررسی روش های جستجوی نقص حریم خصوصی کاربران در اینترنت اشیای اجتماعی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: STCONF04_104
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 227
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین سعیدپور

دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش شبکه های کامپیوتری، موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

چکیده

گسترش فراگیر اشیاء متصل به اینترنت باعث رشد چشمگیر سیستم های اینترنت اشیاء شده است. تعداد اشیاء متصل شده از جمعیت جهان پیشی گرفته است. مقدار عظیمی از داده ها که در شبکه های اینترنت اشیا جریان دارد، موضوع مهمی در ارتباط با مدیریت آنها است، به خصوص با اشاره به کشف اشیائی که قادر به ارائه داده ها با اجرای سرویس های خاص هستند. اینترنت اشیاء اجتماعی پدیده ای است که بر اساس این ایده است که هر گره یک شئ است که قادر به ایجاد روابط اجتماعی با چیزهای دیگر به صورت خود مختار بر اساس به قوانین تعیین شده توسط مالک است. انتظار می رود شبکه اینترنت اشیاء اجتماعی کشف، انتخاب و ترکیب خدمات و اطلاعات ارائه شده توسط اشیاء اینترنت اشیا را افزایش دهد. دیدگاه اینترنت اشیاء اجتماعی بر این فرض استوار است که اشیا در صورتی که به صورت شبکه نقص حریم خصوصی مدل شوند و هر گره به دنبال نقص حریم خصوصی مورد نظر در میان نقص حریم خصوصی خود باشد، احتمال بیشتری برای پیدا کردن خدمات مورد نیاز دارند. ایده استفاده از عناصر شبکه های اجتماعی در اینترنت اشیا به منظور اجازه دادن به اشخاص ایجاد روابط اجتماعی به طور مستقل در سال های اخیر محبوبیت فراوانی یافته است. انگیزه راه اندازی آن این است که انتظار می رود رویکرد اجتماعی- گرا، کشف انتخاب و ترکیب خدمات و اطلاعات ارائه شده توسط اشیاء توزیع شده و شبکه هایی را که دسترسی به دنیای فیزیکی دارند، افزایش داده و نقص حریم خصوصی را کاهش دهد.

کلیدواژه ها

حریم خصوصی، کاربران، اینترنت اشیای اجتماعی، گراف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.