شناسایی عوامل تاثیرگذار بر چابکی فرایند طراحی و توسعه محصول جدید در طراحی پلت فرم خودرو
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: فصلنامه مدیریت کسب و کار، دوره: 13، شماره: 51
- کد COI اختصاصی: JR_BMJI-13-51_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 422
نویسندگان
دانشجوی دکتری، گروه مدیریت بازرگانی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران، ایران
استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
دانشیار، گروه مدیریت بازرگانی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
استاد، گروه مدیریت و مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران.
چکیده
هدف پژوهش حاضر شناسایی عوامل تاثیرگذار بر چابکی فرایند طراحی و توسعه محصول جدید در طراحی پلت فرم خودرو با روش پیمایشی و ابزار پرسش نامه حاصل از مبانی نظری و پیشینه تحقیق و در نهایت شناسایی عوامل ۲۰ گانه تاثیرگذار می باشد. جامعه آماری پژوهش، خبرگان بخش زنجیره فازهای توسعه محصول شرکت سایپا در جامعه ۱۷۸ نفری منتخب این فازها بوده است. مبتنی بر روش تجزیه و تحلیل داده هاباآزمون تی تک نمونه ای، نتایج تحقیق بیشترین میانگین رادر عوامل ایده های خلاق، هم کاری تحقیق و توسعه-بازاریابی، تغییرات فن آوری ، به روزرسانی اطلاعات، پاسخ گوئی سریع، تیم های طراحی، شبکه های نوآوری و... نشان می دهد. نتایج پژوهش حصول راهنمای راهبردهای چابکی حوزه توسعه محصول خودروسازان در راستای جبران انحراف برنامه ۱۴۰۴و تطابق با روندهای جهانی خودرو می باشد.پیشنهادهای پژوهش درحوزه های زیرساختی، ساختاری و راهبردی مانند ایجاد رشته سیاست گذاری خودرو، شناسایی و بومی سازی فن آوری پیشرفته خودرو در راستای تحریم ستیزی، ایجاد مراکز دانش بنیان در خودروسازی ومهندسی هم زمان درراستای تمرکز فرآیندی ... سازماندهی شده اند.کلیدواژه ها
محصول, توسعه محصول جدید, چابکی طراحی, انعطاف پذیری, سایپااطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.