تجزیه و تحلیل ایستا و ارتعاش آزاد یک صفحه نسبتا ضخیم ناهمگن، با استفاده از روش درونیابی نقطه ای شعاعی محلی بدون شبکه

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی فناوری های نوین در مهندسی معماری، عمران وشهرسازی ایران
  • کد COI اختصاصی: BTCONF04_197
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 347
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسر صادقی فرزقی

دانش آموخته دکتری سازه، گروه عمران، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان

هدیه فدائی

دانش آموخته کارشناسی ارشد سازههای آبی، دانشگاه آزاد اسلامی، فردوس

سیدحسن حسینی

دانش آموخته کارشناسی ارشد سازه، موسسه آموزش عالی هرمزان، بیرجند

غلام محمد شمسی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت ساخت، دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار

چکیده

یک روش درونیابی نقطه ای شعاعی محلی بدون شبکه LRPIM۱)،)برای تحلیل ارتعاش آزاد و خمش صفحه نسبتا ضخیم ناهمگن، در این مقاله ارائه شده است. این روش یک تابع پایه شعاعی را همراه با یک تابع پایه چندجمله ای درجه دوم به عنوان یک تابع دنباله دار و یک تابع اسپلاین درجه چهار به عنوان تابع آزمون روش باقی مانده وزنی، استفاده می کند. توابع شکل بدست آمده در تابع دنباله دار، خاصیت تابع دلتای کرونکر را دارند و شرایط مرزی ضروری به سادگی می تواند اعمال گردد. روش ارائه شده، یک روش بدون شبکه واقعی است که به هیچ شبکهای نیاز ندارد و تمامی انتگرال ها به سادگی می تواند روی دامنه های شکل گرفته منظم و مرزهای آنها، مورد ارزیابی قرار گیرند. در روشهای محاسباتی، تغییرات خواص مواد در دامنه مدنظر، با اتخاذ پارامترهای ماده مناسب در نقاط گاوسی در ادغام ها، مدل سازی می شود. مثال ها نشان می دهند که نتایج بدست آمده توسط روش ارائه شده، مطابقت خوبی با روش های موجود و نتایج بدست آمده توسط روش اجزا محدود دارد و اینکه این روش مزایایی نظیر کارایی بالا، دقت خیلی خوب و اجرای آسان را نیز دارا می باشد.

کلیدواژه ها

روش بدون شبکه، صفحه نسبتا ضخیم ناهمگن، روش درونیابی نقطه ای شعاعی محلی، مساله خمش، ارتعاش آزاد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.