تاثیرات سازنده پلیمرهای زیست تخریب پذیر برمحیط زیست
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم و مهندسی شیمی
- کد COI اختصاصی: CCES13_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 729
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
چکیده
افزایش حجم مصرف پلیمرها و پلاستیک ها در بسته بندی مشکلاتی را در محیط به وجود آورده این مورد یک معظل بزرگی بشمار می آید و نیاز به اقدام فوری برای رفع مشکل احساس می شود، این مواد دارای مزایای بسیاری می باشد اما به دلیل عدم تجزیه پذیری آنها در محیط زیست باعث شده که مدیریت ضایعات مواد از بحثهای روز دنیا بشمار آید . زیست تخریب پذیر کردن مواد پلیمری و پلاستیکی با استفاده از مواد شیمیایی تسریع کننده انجام شده و توسعه کاربردی آنها در صنایع مختلف از جمله صنعت بسته بندی است. در این مقاله به طور مختصر در مورد پلیمر ها ی زیست تخریب پذیر ، پلاستیک ها و کاربرد های آن ها پرداخته و در ادامه انواع پلیمر ها ، مواد بسته بندی ی و راه های صحیح استفاده از آن ها مورد بررسی قرار میگیرد. هدف اساسی از استفاده از پلاستیکهای زیست تخریب پذیر، جذب این مواد به محیطزیست است. زیست تخریب پذیری پلاستی کها زمانی معنا می یابد که میکروارگانیزمها از آنها به عنوان منبع انرژی برای فرآیندهای سوخت وساز و همچنین به عنوان منبع کربن برای رشد و تجدید نسل خود استفاده کنند.کلیدواژه ها
پلیمر، زیست تخریب پذیر، پلیمر های زیستی ، محیط زیست، پلاستیک، موادبسته بندیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.