تاثیر نسبت های مختلف آمونیوم به نیترات بر ماندگاری بعد از برداشت دو رقم توت فرنگی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: AGRIDEA05_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 934
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامین نیک رزم

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

علی اکبر نظام دوست

دانشجویکارشناسی ارشد

لیلا سیدلرفاطمی

دانشجوی سابق کارشناسی ارشد دانشگاه تبریز

چکیده

در این آزمایش تاثیر محلول های غذایی با نسبت های مختلف آمونیوم به نیترات بر ماندگاری بعد از برداشت دو رقم توت فرنگی درشرایط گلخانهای مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب طرح کامل تصادفی با دو رقم با نام های Camarosa و Selva و شش تکرار انجام شد. تیمارها شامل چهار نسبت مختلف آمونیوم به نیترات به صورت ( 25:75،50:50 ، 75:25 و 0:100 ) بود. برای تهیه محلول غذایی از فرمول هوگلند و آرنون استفاده گردید. غلظت نیتروژن در تمامی تیمارها 200 میلی گرم در لیتر و ثابت بود و تنها نسبت های آمونیوم به نیترات اختلاف داشت. مقایسه میانگین دادهها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح احتمال 1 و 5 درصد انجام گردید و نتایج نشان داد داد که نسبت های مختلف آمونیوم به نیترات اثر معنی داری در سطح 5% بر ماندگاری هر دو رقم داشت. بطوریکه بیشترین ماندگاری در رقم Camarosa مربوط به تیمار 25:75 بود و در رقم Selva با افزایش مقدار آمونیوم از 0 به 75 درصد ماندگاری بعد از برداشت کاهش یافت و بیشترین مقدار آن در تیمار 0:100 مشاهده شد

کلیدواژه ها

محلول های غذایی، ماندگاری بعد از برداشت، توت فرنگی، شرایط گلخانه ای

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.