بررسی و تبیین مفاهیم پایه اینترنت

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CECCONF13_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 231
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد سلحشوری

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، شهرداری زاهدان

محمدامیر براهویی

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، شهرداری زاهدان

مجتبی اصغری

کارشناسی ارشد کامپیوتر، شهرداری زاهدان

مرجانه نظام دوست

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری و اطلاعات، شهرداری زاهدان

اسداله طحانی

کارشناسی ارشد مهندسی شهرسازی-گرایش برنامه ریزی شهری، شهرداری زاهدان

چکیده

اینترنت را باید بزرگترین سامانه ای دانست که تاکنون به دست انسان طراحی، مهندسی و اجرا شده است. ریشه این شبکه عظیم جهانی به دهه ۱۹۶۰ بازمیگردد که سازمانهای ایالات متحده آمریکا برای انجام پروژه های تحقیقاتی برای ساخت شبکه ای مستحکم، توزیع شده و باتحمل خطا سرمایه گذاری نمودند. این پژوهش به همراه دوره ای از سرمایه گذاری شخصی بنیاد ملی علوم آمریکا برای ایجاد یک ستون فقرات اینترنت جدید، سبب شد تا مشارکتهای جهانی آغاز گردد و از اواسط دهه ۱۹۹۰، اینترنت به صورت یک شبکه همگانی و جهانشمول در بیاید. وابسته شدن تمامی فعالیتهای بشر به اینترنت در مقیاسی بسیار عظیم و در زمانی چنین کوتاه، حکایت از آغاز یک دوران تاریخی نوین در عرصه های گوناگون علوم، فناوری، و به خصوص در نحوه تفکر انسان دارد. شواهد زیادی در دست است که از آنچه اینترنت برای بشر خواهد ساخت و خواهد کرد، تنها مقدار بسیار اندکی به واقعیت درآمده است.

کلیدواژه ها

اینترنت، واژه های اینترنتی، مرورگر (وب)، انواع پسوندها، موتورهای جستجوگر.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.