بررسی ژئومورفودایورسیتی بخش گلباف با استفاده از شاخصGmi
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی بیابان لوت با رویکرد گردشگری
- کد COI اختصاصی: LUTDT02_059
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 609
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ژئومورفولوژی و آمایش محیط، دانشگاه تهران
چکیده
ژئومورفودایورسیتی اصطلاحی جدید است که به ارزیابی ژئومورفولوژیکی و ژئودایورسیتی یک منطقه با استفاده از روش های کمی می پردازد. منطقه ی مورد مطالعه، بخش گلباف از شهرستان کرمان است که در غرب میراث جهانی بیابان لوت قرار دارد . هدف از این پژوهش، بررسی و تهیه نقشه ژئومورفودایورسیتی منطقه مورد مطالعه با استفاده از شاخص Gmi است که توسط ملهلی و همکاران در سال ۲۰۱۷ میلادی معرفی شد. نتایج نشان داد که مناطق با ارزش بالای ژئومورفودایورسیتی در قسمت های غربی و جنوب غربی و مناطق با ارزش ژئومورفودایورسیتی کم عمدتا در قسمت های مرکزی و شرقی این بخش واقع شده است. برنامه ریزی به منظور استفاده های علمی- تحقیقاتی ، ژئوتوریستی و حفاظتی از مناطق با ارزش بالای ژئومورفودایورسیتی جهت توسعه پایدار منطقه، لازم و ضروری است.کلیدواژه ها
ژئومورفودایورسیتی، ارزیابی کمی، بخش گلباف، بیابان لوت.مقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.