دو معیار وزندهی برای ترکیب احتمالات در مقاوم سازی بازشناسی چند باندی گفتار

  • سال انتشار: 1383
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: ACCSI10_113
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 924
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بابک ناصرشریف

دانشگاه علم و صنعت ایران

احمد اکبری

دانشگاه علم و صنعت ایران

محمدمهدی همایونپور

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

بازشناسی چند باندی گفتار در محیطهایی که نویز سبب تخریب بخشی از طیف فرکانسی گفتار می شود سبب بهبود نرخ بازشناسی نسبت به سیستم تمام باند می شود در سیستم بازشناسی چند باندی گفتار سیگنال گفتار ابتدا به چندین زیرباند فرکانسی تقسیم می شود و پس از استخراج بردارهای ویژگی از هر زیرباند بردارهای ویژگی زیرباندها یا احتمال تخمین زده شده برای آنها توسط بازشناس متناظر با هر زیرباند با یکدیگر ترکیب می شوند دراین مقاله سیستم بازشناسی چند باندی گفتار برمبنای ترکیب احتمالات مدنظر قرارگرفته است با توجه به عملکرد گوش از تبدیل موجک گسسته برای تقسیم سیگنالگفتار به زیرباندهای فرکانسی استفاده شده است و دو معیار جدید نیز برای وزن دهی و ترکیب خطی احتمالات پیشنهاد شده است یکی از معیارها برمبنای حد آستانه ضرایب تبدیل موجک و دیگری براساس آنتروپی مدل مخفی مارکف تعیین گردیده است.

کلیدواژه ها

بازشناسی چند باندی گفتار، زیرباند، ترکیب احتمالات، تبدیل موجک آنتروپی، مدل مخفی مارکف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.