پاکسازی با انواع فرآیندهای گیاه پالایی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت پساب و پسماند در صنایع نفت و انرژی
- کد COI اختصاصی: PASAB02_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1811
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان ، باشگاه پژوهشگران جوان، گروه محیط ز
دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
چکیده
گیاه بهسازی یکی از روش هایی است که در دهه های کنونی به آن توجه زیادی شده است. در این روش از گیاهان مقاوم برای بهسازی خاک های آلوده به ترکیبات آلی و معدنی استفاده می گردد. بزرگترین سودی که این روش دارد سادگی و ارزان بودن آن است در این روش انتخاب گیاه مناسب از اهمیت ویژه ای برخوردار است و وابسته به شرایط اقلیمی منطقه و همچنین نوع آلودگی خاک می باشد. گیاه بهسازی یک فناوری است که از گیاهان برای بهسازی خاک، آب های سطحی و زیرزمینی بهره گیری می شود. گیاه بهسازی یک ابزار مؤثر، بدون اثرات جانبی و ارزان برای بهسازی خاک ها است .این فناوری نسبت به روش های شیمیایی و مکانیکی مرسوم برای جداسازی آلاینده های زیانبار از خاک بهتر است. تلاش های زیادی امروزه برای یافتن مکانیسم های مؤثر در این روش صورت گرفته است. در این روش تلاش ها بیشتر برای یافتن گیاهان فرا انباشته کننده است که قادر به برداشت فلزات سنگین از زیستگاه های آبی و خاکی هستند: نکته دیگری که به آن باید توجه کرد این است که در ارتباط با گیاه بهسازی ترکیبات آلی پژوهش های اندکی انجام شده است. دراین مقاله انواع روش های گیاه بهسازی گیاه انباشتی و استخراج گیاهی، پایدارسازی گیاهی، ریشه پالایی، زیست بهسازی ریزوسفری (برانگیختگی گیاهی)، فرّارسازی گیاهی موردبررسی قرارخواهدگرفت.کلیدواژه ها
آلودگی، خاک، آب، فلزات سنگین ،گیاه بهسازیمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.