بررسی و ارزیابی تاثیر و کارایی فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک در جامعه امروزی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم برق ،کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: ECMECONF09_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 442
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عادله غلامی

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

چکیده

در سالهای اخیر درخواست استفاده از فناوریها و راهکارهای مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشورهای در حال توسعه قابلیتها و امکانات زیادی را برای ایجاد تحول به وجود آورده است . دستیابی فرصتهای فراوان برای مردم جامعه، عبور از شکاف دیجیتالی و دسترسی به منافع اطلاعاتی و فراهمآوری خدمات به وسیله فناوری اطلاعات و ارتباطات، میتواند نخستین مرحله در این تحول باشد. بکارگیری فناوری اطلاعت و ارتباطات در عرصه های مختلف اقتصادی بازر گانی تاثیرات شگرف این پدیده را بیش از پیش نمایان ساخته است. مزایای فراوان اقتصادی کاربرد فناوری اطلاعات وارتباطات در اقتصاد و بازر گانی شامل صرفه جویی هزینه مبادلاتی، افزایش بهره وری بنگاه وصنعت، تغییر فرایندهای مدیریت و تولید بنگاه های اقتصادی، کاهش هزینه جستجو، دسترسی بیشتر و آسان تر و ارزان تر به اطلاعات، کاهش محدودیتهای ورود به بازار، شمار بیشتر عرضه کنندگان، افزایش رقابت،کاهش سود انحصاری، کاهش هزینه تمام شده و قیمت کالا و تسهیل تجاری موجب توجه روز افزون به این پدیده نوین شده است. بکارگیری فناوری های نوین در دنیای کسب وکار را می توان در قالب تجارت الکترونیکی مشاهده کرد. وجود مزیت رقابتی در دنیای الکترونیکی و اقتصاد اینترنتی نسبت به اقتصاد سنتی بسیار مهمتر است زیرا با تغییر در فناوری ها بازار کارکرد مدل های کسب و کاری جدید ساختار صنعت و ماهیت رقابت به سرعت متحول و دگرگون می شوند. در این تحقیق به نقش و بررسی و ارزیابی تاثیر فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک در پیشبرد اهداف کاربران در جامعه امروزی می پردازد.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، کسب و کار الکترونیکی، توسعه اقتصادی، بهره وری سازمانی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.