استفاده از روش اکسیداسیون فوق بحرانی آب در تجزیه پسماندهای آلی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت پساب و پسماند در صنایع نفت و انرژی
- کد COI اختصاصی: PASAB02_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2067
نویسندگان
شرکت مهندسین مشاور افق هسته ای، تهران، بزرگراه آفریقا، چهارراه جهان
چکیده
سوخت خارج شده از راکتور های هسته ای، شامل مواد شکافت پذیر مانند اورانیوم، پلوتونیم و توریم و همچنین مقدار بسیار زیادی از پاره های شکافت پرتو دیده می باشد. فرآوری سوخت مصرف شده شامل مزایایی از قبیل بازیابی اورانیوم و پلوتونیم به منظور استفاده مجدد، جداسازی پاره های شکافت و همچنین تبدیل مواد رادیواکتیو سوخت به اجزای قابل نگهداری می باشد. در فرآیند باز فرآوری سوخت هسته ای انواع مختلف از محلول های شامل مواد آلی تولید می شوند. این مواد آلی شامل حلال های آلی، محلول های سینتیلاسیون و رزین های تبادل یونی که به منظور جداسازی مواد رادیو اکتیو از محلول های آبی مورد استفاده قرار می گیرد. حجم پسماند های آلی مایع در مقایسه با پسماند های آبی مایع، بسیار کمتر می باشد. روش های آمایش پسماند های آلی شامل سوزاندن، امولوسیون سازی، جذب، تقطیر در ستون جداسازی و روش اکسایش تر می باشد. یکی از روش های جدید در حذف پسماندهای آلی و خطرناک پروسه اکسیداسیون آب فوق بحرانی می باشد. پسماندهای آلی خطرناک مانند هیدروکربنهای کلردار شده در محیط آبی می توانند در شرایط آبی فوق بحرانی به طور موثری اکسیده شوند. بطوریکه با مدت زمان کوتاه در حدود1دقیقه یا کمتر به بازده ای تخریب و اکسیداسیون بالایی خواهیم رسید. در این مقاله فرآیند تولید پسماند های هسته ای در باز فرآوری سوخت هسته ای و مخصوصا پسماند های آلی هسته ای و همچنین روشهای حذف و جداسازی این پسماندها و به ویژه روش اکسیداسیون فوق بحرانی را بررسی خواهیم نمود.کلیدواژه ها
پسماند آلی، اکسیداسیون، آب فوق بحرانی، هسته ایمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.