مسئولیت قانونی بیماران مبتلا به ویروس کرونا در حقوق کیفری ایران
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری حقوق و علوم انسانی ایران
- کد COI اختصاصی: STLH01_118
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 547
نویسندگان
گروه حقوق، موسسه آموزش عالی کرمان، کرمان، ایران
دانشجوی کارشناسی حقوق، موسسه آموزش عالی کرمان
چکیده
آنچه که این روزها به یک چالش تبدیل شده است ، بی توجهی به برخی از نکات بهداشتی توسط برخی افراد، از جمله افرادی که علائم ویروس کرونا را دارند که به نام کویید ۱۹ شناخته می شود و باعث مرگ روزانه بسیاری می شود. وزارت بهداشت بارها و بارها در آموزش های مختلف پیامکی و تلویزیونی اعلام کرده است کسانی که علائم ویروس کرونا دارند باید در خانه قرنطینه شوند و از حضور در محل کار و سایر اماکن عمومی خودداری کنند و در صورت وخیم شدن علائم ، به بیمارستان مراجعه کنند. مشخص شده ، مراجعه شود. با این حال ، گاهی مشاهده می شود که برخی از افراد نه تنها از این دستورالعمل ها پیروی نمی کنند ، بلکه با سوء تفاهم از تعطیلات به مسافرت می روند و یا اقدامات خطرناکی مانند تجمع در مکان های عمومی را انجام می دهند. ویژگی های این بیماری و مواردی از این دست ، مانند میزان بالای انتقال ویروس و کشنده بودن آن ، با فرض آگاهی از آلودگی و عدم رعایت بهداشت ، مسئولیت قانونی را برای ناقلان ایجاد می کند. در این مقاله ، با فرض رابطه انتساب و استناد به جرم ، به دنبال این هستیم که در قوانین ایران ، مسئولیت قانونی کسانی که با قوانین و مقررات بهداشتی مطابقت ندارند یا از علائم بیماری های عفونی ، به ویژه ویروس کرونا، سلامت ، آگاهی ندارند از دیگران آنها جامعه را به خطر می اندازند ، بیایید یک مرور کلی داشته باشیم.کلیدواژه ها
ویروس کرونا، جرم، مسوولیت، بیماری واگیردار، قرنطینهمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.