فرآیند های سرمایه گذاری، تهدیدات و فرصت های صنعت در استان لرستان« با رویکرد مدیریت جهادی »

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش فرهنگ و مدیریت جهادی
  • کد COI اختصاصی: JAHADI03_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 316
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاهرخ همتی

مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی ، دبیر هیات مدیره شرکت گاز استان لرستان

حشمت اله شمس خرم آبادی

مدرک کارشناسی مهندسی شیمی ، مدیر عامل شرکت گاز استان لرستان

چکیده

دراین پژوهش فرآیند های سرمایه گذاری ، تهدیدها و فرصت های صنعت در استان لرستان با رویکرد مدیریت جهادی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. تحقیق حاضراز نظر هدف از نوع تحقیقات کاربردی و از نظر ماهیت و روش، از نوع تحقیقات توصیفی- پیمایشی بوده جامعه ی آماری پژوهش حاضر تعداد ۱۵ اداره کل استان لرستان بوده ، داده ها از طریق روش میدانی و کتابخانه ای گردآوری شده اند . در سال های اخیر سازمان های مختلف در راستای طرح های تحول اداری ، اقدام به اجرای پروژه های اصلاح فرآیند درون سازمانی نموده اند . یک فرآیند سرمایه گذاری ، حاصل تشریک مساعی سازمانهای متعددی بوده و از این منظر علاوه بر مسائل درون هر سازمان ، ابزار توانمند اینترنتی مشکلات ارتباطی بین سازمانها و ایجاد هماهنگی در رویه های مورد استفاده نیز صورت مساله را پیچیده تر می کند اینترنت زیر ساخت توانمند کننده ای است که می تواند به عنوان اهرمی برای طراحی دوباره فرآیندهای سازمان ها به کار گرفته شود. در این مقاله دو نقش مهم در بهینه سازی فرآیندها شامل : ترکیب فرآیند ها و ایجاد ساختار جدید و تغییر جریان اطلاعات فرآیند ، در قالب یک مدل کوتاه مدت تحت عنوان اصلاح فرآیند و یک مدل بلندمدت بازطراحی فرآیند سرمایه گذاری در بخش صنعت استان لرستان مورد توجه قرار می گیرد . بررسی ها حاکی از آن است که راهکارهای ارائه شده در مدل کوتاه مدت اجرایی بوده و از مهمترین نتایج آن می توان به کاهش زمان فرآیند چند سازمانی اشاره نمود . از طرفی گرچه اجرای مدل بلندمدت بازطراحی فرآیند نیازمند فراهم ساختن مجموعه ای از زیرساختها و قابلیتهای مشترک در سازمانهای درگیر بوده اما ارزیابی نتایج حاصله می تواند نشان دهنده صرفه جویی های اقتصادی قابل توجهی باشد .

کلیدواژه ها

فرآیند های سرمایه گذاری ، مهندسی مجدد فرآیندها ، تهدیدها ، فرصت ها ، مدیریت جهادی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.