TQM ،روش ،شیوه و فرهنگ مدیریت جهادی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش فرهنگ و مدیریت جهادی
  • کد COI اختصاصی: JAHADI03_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 238
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشاد آقایی

کارشناس ارشد مدیریت آموزش

سجاد عالیخانی

کارشناس مدیریت امور فرهنگی

رحیم بازگیر

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی

چکیده

مدیریت کیفیت جامع عرصه ای تقریبا جدید در علم مدیریت است که با رویکردی عمل گرایانه و با هدف ارتقاء مستمر کیفیت خدمات ویژگیهای مدیریت را تحت الشعاع قرار داده و باعث شده مدیران در انجام وظایف خود بیشتر به کیفیت خدمات توجه نمایند تا کمیت ،امروزه توجه ویژه به کیفیت سطح انتظار افراد و مسئولین را از مدیریت بالا برده و آن را بعنوان یک مطالبه جدی در نظر گرفته است. مدیریت جهادی، الگویی از مدیریت اسلامی است که بر اساس آن، مدیر عرصه کار ». حرکت رو به جلو را ادامه خواهد داد و تلاش را همانند عرصه جهاد و دفاع تلقی کرده و با رویکرد تکلیف محوری و با نیت الهی، همه توان و ظرفیت خود را برای انجام هر چه شایسته تر وظیفه به میدان آورده و با صبر، توکل و امید به نصرت پروردگار در جهت انجام وظیفه گام بر می دارد. کارآمدی مدیریت جهادی، مستلزم کارکرد هماهنگ و متعامل سه عنصر: کار و تلاش، نیت الهی و علم و درایت می باشد و تحقق آن، تضمین کننده پیشرفت و حل مسائل کشور خواهد بود. مدیریت جهادی را میتوان با شاخص هایی تحت عنوان مسئولیت پذیری، پرکاری و سخت کوشی، احساس رضایت از خدمت به مردم، رعایت شئونات اسلامی و اخلاقی در رفتار با ارباب رجوع، اخلاص ،ارتقاء سطح کیفی خدمات و محصولات و ده ها مورد دیگر برشمرد.مدیریت جهادی با توجه به عمرکوتاهش تاکنون تحولات کارکردی و در نتیجه تحولات ساختاری و محتوایی فراوانی داشته است که هدف این مقاله تبیین کردن ویژگیهای مدیریتی جهادی با رویکرد ارتقاء سطح کیفی خدمات آن میباشد.برای تحقق اهداف مقاله سعی شده است از تجارب شخصی نویسنده و سخنان شخصیتهای کشوری در خصوص مقوله ی مدیریت جهادی استفاده گردد. در این رابطه مقاله به چهار بخش تقسیم میشود. پس از مقدمه و بررسی ادبیات موضوع در بخش اول، ویژگیهای مدیریت جهادی در بخش دوم آورده میشود. بخش سوم به معرفی مدل مدیریت جهادی می پردازد.نتیجه گیری وپیشنهادها در بخش چهار بیان می گردد.

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.