طراحی و ساخت مبدل آنالوگ به دیجیتال سریع با شش ورودی همزمان

  • سال انتشار: 1380
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE04_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1542
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدامین مرعشی

گروه مهندسی برق دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

هدف ازاین تحقیق طراحی و ساخت مبدل آنالوگ به دیجیتالی است که شش ورودی را بصورت همزمان دریافت و تبدیل به داده دیجیتال نماید ساخت این وسیله از آنجا اهمیت پیدا می کند که در موارد خاص صنعتی دانستن مقدار چند کمینه در لحظه ای خاص از زمان مورد توجه است طرح سخت افزاری و الگوریتم به کاررفته قابلیت استفاده درهر سیستم میکروپرسسوری را داراست که نمونه عملی بصورتکارت کامپیوتری که از درگاه ISA بهره می جوید برای اندازه گیری ولتاژ جریان سه فاز جهت استفاده در سیستم خطایاب شبکه برق بوسیله شبکه عصبی ساخته شده است.

کلیدواژه ها

مبدل آنالوگ به دیجیتال، نمونه برداری S/H

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.