طراحی الگوی آتشکاری تونل دسترسی به نیروگاه سد خرسان 3 با استفادها ز چالهای برش موازی و مقایسه با مدل زاویه ای
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: نهمین همایش ملی تونل
- کد COI اختصاصی: ITC09_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1554
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معدن - استخراج
مدیر پروژه مطالعات سد و نیروگاه خرسان ۳
استادیار دانشگاه بین المللی امام خمینی ره
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
چکیده
انتخاب یک مدل مناسب برای طراحی الگوی آتشکاری سینه کارهای تونلی یکی ازمهمترین ابزارهای قابل کنترل برای مهندسان طراح می باشد تا عملیات آتشباری بصورت بهینه انجام پذیرد روشهای مختلفی برای طراحی اتشکاری سینه کارهای تونلی وجود دارد به طور کلی دراین روشها چالهای برش بصورت موازی یا زاویه ای درنظر گرفته می شوند به دلایل متعدد از قبیل مکانیزاسیون عملیات چالزنی پیشروی بیشتر و عدم تبعیت طول چال از عرض تونل گرایش به استفاده از چالهای برش موازی رو به افزایش است دراین مقاله نتایج طراحی آتشکاری در بخش فوقانی تونل دسترسی به نیروگاه سد خرسان 3 با در نظر گرفتن چالهای برش موازی و سه الگوی متفاوت شامل انتقال انرژی سوئدی نیترونوبل و نروژی NTNU ارائه و با یکدیگر مقایسه شده اند. همچنین این نتایج با مدل زاویه ای بکاررفته در اجرای تونل مقایسه شده اند.کلیدواژه ها
الگوی آتشکاری تونل، سد خرسان 3، سینه کارهای تونلی، خرج ویژه، حفاری ویژه، برش موازی و برش زاویه ایمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.