سال انتشار: 1390
محل انتشار: نهمین همایش ملی تونل
کد COI مقاله: ITC09_067
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 965
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر حفاری چند مرحله ای تونلها درتوده سنگ ضعیف برمباحث فنی و اقتصادی و نمود آن در مقوله مهندسی ارزش
چکیده مقاله:
اگرچه درصورت مهیا بودن دستگاه ها و ماشین الات ویژه حفاری تونل دریک مرحله با درنظر گرفتن سیکل کاری کمتر و همچنین برای رسیدن به توزیع یکنواخت تنش ثانویه توجیه پیدا می کند اما در توده سنگی با شرایط کیفی ضعیف به احتمال زیاد حفاری تونل با مقطع تمام شده علاوه براینکه با صعوبتهای اجرایی نظیر نیاز به نصب سیستم نگهداری چندبرابر قویتر همراه است شرایط پایداری تونل را نیز در زمان اجرا با مخاطره مواجه خواهد ساخت این ناپایداری به سبب توزیع غیریکنواخت تنش ها و ایجاد زون پلاستیک گسترده و نیزجابجایی های محوری زیاد در محیط اطراف تونل بوجود می آید. دراین تحقیق رفتار توده سنگ دربرگیرنده تونلی با شرایط مشابه فوق با روشهای اجرایی مختلف نظیر حفاری در یک و دو مرحله با انجام مدلسازی عددی با نرم افزار UDEC مورد تحلیل قرارگرفت و با هدف رسیدن به ضریب ایمنی منطقی سیستم نگهداری مناسب برای روشهای مختلف حفاری پیشنهاد گردید.
کلیدواژه ها:
حفاری چندمرحله ای، توزیع تنش ، سیستم نگهداری، مهندسی ارزش، زون پلاستیک، UDEC
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/127836/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پیروی نسب، پدرام و رستمی، محمد و وحیدی، حسن و سعیدی، امید،1390،تاثیر حفاری چند مرحله ای تونلها درتوده سنگ ضعیف برمباحث فنی و اقتصادی و نمود آن در مقوله مهندسی ارزش،نهمین همایش ملی تونل،تهران،،،https://civilica.com/doc/127836
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، پیروی نسب، پدرام؛ محمد رستمی و حسن وحیدی و امید سعیدی)
برای بار دوم به بعد: (1390، پیروی نسب؛ رستمی و وحیدی و سعیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.