ساخت الیاف و پارچه الیاف پلیمری پلی پروپیلین با استفاده از روش پاشش مذاب دورانی-کلندرینگ
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی و ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید
- کد COI اختصاصی: ICME17_115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 252
نویسندگان
استادیار، مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشجوی کارشناسی، مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
میکرو/نانوالیاف پلیمری و مشتقات کامپوزیتی آن دارای کاربرد فراوان در ساخت محصولات پلیمری نظیر فیلترهای هوا، ماسک های تنفسی و یا زخم پوش ها است. طبق تحقیقات، روش های متعدد ساخت الیاف پلیمری نظیر روش های الکتروریسی دارای چالش هایی نظیر نیاز به حلال، پائین بودن نرخ تولید به دلیل ماهیت فرآیند، نیاز به رسانایی حلال پلیمر و منبع ولتاژ بالا و محدودیت دامنه پلیمرهای انتخابی است. از سوی دیگر، روش های رایج نظیر ملت بلون (دمش ذوب پلیمر) به دلایل ابعادی، مقیاس و تجهیزاتی دستیابی به فرمولاسیون سریع الیاف پلیمری با نرخ تولید بالا را محدود کرده است. در این تحقیق، امکان سنجی و فرآیندپذیری جت پاشش مذاب دورانی پلی پروپیلین برای تهیه الیاف و سپس فیلم های پارچه الیاف متخلخل توسط روش کلندرینگ گزارش شده که فناوری معرفی شده می تواند بستگی به مشتقات کامپوزیتی پلیمر در کاربردهای هدفمند به منظور تهیه الیاف پارچه غیربافتی مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه تحقیق، آزمایش های خواص حرارتی و خواص مکانیکی در کشش نمونه ها صورت گرفته و امکان سنجی ساخت الیاف پارچه پلی پروپیلین در این روش در رابطه با خواص بدست آمده مورد مطالعه قرار گرفته است. تغییرات در تعداد لایه گذاری و چیدمان آنها به صورت لمینت می تواند منجر به نوعی از پارچه الیاف غیربافتی شده که دارای تخلخل و حفرات با مقیاس مورد نظر باشد.کلیدواژه ها
پلی پروپیلین – کلندرینگ- جت مذاب- خواص حرارتی- خواص کششیمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.