ارزیابی پتانسیل مچاله شوندگی در تونل انتقال آب گلاب با استفادهاز تحلیل عددی به روش ناپیوسته

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: نهمین همایش ملی تونل
  • کد COI اختصاصی: ITC09_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1082
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابراهیم شریفی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش خاک و پی

محمود هاشمی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان

چکیده

تونل انتقال آب گلاب با طول 10 کیلومتر و قطر 4/5 متر درغرب استان اصفهان و شمال استانچهارمحال و بختیاری احداث می گردد بخش اعظم سنگهای مسیر تونل از سنگهای دگرگونی شامل انواع شیست ، فیلیت و اسلیت تشکیل شده است شیست ها بیشتر در 5 کیلومتر اول تونل با روباره کمتر وجود دارد اما از کیلومتر 5 به بعد تونل در سنگهایی ضعیف با جنس فیلیت و اسلیت حفاری می شود که با افزایش عمق روباره دراین مناطق وقوع پدیده مچاله شوندگی افزایش می یابد و باعث تحمیل هزینه های بیشتر برپروژه می شود از میان روشهای مختلف بررسی پدیده مچاله شوندگی دراین تحقیق رفتار توده سنگ با بکارگیری تحلیل عددی با فرض محیط ناپیوسته به روش اجزا مجزا و با استفاده از نرم افزار UDEC نسخه 4 شبیه سازی شده است.

کلیدواژه ها

مچاله شوندگی، محیط ناپیوسته، ناهمسانگردی، تحلیل عددی دو بعدی، شیست، فیلیت، اسلیت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.