مهندسی معکوس و بومی سازی دانش اسلوبیرینگ ها در صنایع سنگین

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفدهمین همایش ملی و ششمین کنفرانس بین ­المللی مهندسی ساخت و تولید
  • کد COI اختصاصی: ICME17_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 468
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا جاهدی

استادیار، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

سعید جعفری

کارشناس ارشد، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

هادی نوری زاده

کارشناس ارشد، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

چکیده

یکی از چالش های صنعت کشور در شرایط سیاسی و اقتصادی کنونی تامین برخی محصولات و قطعات استاندارد می باشد که پرداختن به آنها و بدست آوردن تکنولوژی ساخت آنها باعث تولید علم و ادامه روند رو به جلوی پیشرفت، در صنعت کشور خواهد شد. بی شک شناخت محصول و درک عوامل موثر در مشخصه های آن، اولین پیش نیاز بهبود کیفیت و نوآوری است که لازمه آن درک مهندسی زا مبانی عملکردی قطعه است. این روش، روش پذیرفته ای برای کشورهای در حال توسعه به شمار میرود. اسلوبیرینگ ها((slewing bearingیکی از محصولاتی هستند که طراحی و تولید آن، با توجه به کاربرد وسیع آن در صنعت مورد توجه بسیاری از کشور های صنعتی می باشد، که در قدم اول برای تولید این محصول استراتژیک، مهندس معکوس آن برای کشورهای در حال توسعه ای چون ایران لازم می باشد. در این فرایند ابتدا میزان کمبود اطلاعات فنی برای پشتیبانی از تولید یک محصول معین میشود. سپس با انجام یک کار تیمی منسجم، متشکل از متخصصان و محققان رشته های مختلف علوم پایه به همراه مدیریت و سازماندهی مناسب تشکیلات تحقیقاتی و توسعه ای((R&D سعی میشود مدارک و نقشه های خاص طراحی محصول به دست آید. با در نظر گرفتن مشخصات، هدف و شرایط طراحی محصول، استانداردهای ملی و رایج و همچنین پوشش دادن نقاط مجهول و ناشناخته سعی میشود مراحل نمونه سازی و نیمه صنعتی و در صورت لزوم ساخت و تولید محصول انجام گردد.

کلیدواژه ها

اسلوبیرینگ – مهندسی معکوس – آنالیز مواد – سختی سنجی – اندازه گیری سه بعدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.