مروری بر دیود های ساطع کننده نور آلی و تکنولوژی ذخیره انرژی در روشنایی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: بیستمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE20_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 372
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه نوروزیان

دانشجو، دانشکده برق و کامپیوتر، موسسه آموزش عالی آل طه، تهران، ایران

شاهین قربانی زاده شیرازی

دانشجو، دانشکده برق و کامپیوتر، موسسه آموزش عالی آل طه، تهران، ایران

چکیده

< p> این مقاله منعکس کننده دستاوردها و چالش های پیش رو در زمینه دیودهای ساطع کننده نور آلی (OLED) است.OLED ها به دلیل ویژگی های برجسته از جمله کیفیت رنگ برتر، زاویه دید گسترده، تولید بدون جیوه و انعطاف پذیری به سرعت به عنوان یکی از فنآوری های پیش رو در صفحه های نمایش تمام رنگی و منابع نور سازگار با محیط زیست شناخته‌شده و رشد بسیاری کرده اند. انواع مختلفی از مواد، معماری افزاره و همچنین تکنیک های پردازش برای بهینه سازی عملکرد OLED به منظور تحقق نیازهای روشنایی و نمایشگری بررسی شده است. در ادامه، ابتدا مکانیسم های انتشار نور مواد الکترولومینسانس بررسی می شود. سپس، معماری افزاره طراحی شده با هدف تحقق مکانیسم های مختلف انتشار نوربررسی می شود همچنین درباره نسل روشنایی ها وپیشرفت هایش تا به امروز اطلاعاتی نیز بدست خواهیم آورد و در ادامه بهبررسی OLED های سفید می پردازیم و در آخر هم مروری بر چالش های کلیدی OLED ها در دهه اخیر که شامل موادمورد استفاده و همچنین تکنیک های الگو سازی و ... است خواهیم داشت.< /p>

کلیدواژه ها

؛OLED، انعطاف پذیر، لومینسانس، لایه نشانی در خلا، آلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.