مدیریت بازاریابی مشتری مداری با اتکا به کیفیت خدمات
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت و صنعت
- کد COI اختصاصی: ICMMMN01_070
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 628
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت ، دانشگاه پیام نور واحد خوانسار، ایران
چکیده
بازاریابی فرایندی مدیریتی- اجتماعی است که افراد و گروهها بواسطه آن اقدام به تولید و مبادله کالا با یکدیگر برای تامین نیازها و خواسته های خود می کنند. فعالیت های بازاریابی، صرفا محدود به انجام وظایفی مابین پروسه تولید و مصرف نمی شود ودربرگیرنده فرایند بسته بندی، نامگذاری و علائم تجاری فرآورده های کانال های توزیع، ترابری، انبارداری، روش های فروش، آگهیهای بازرگانی، قیمت گذاری و اعتبارات مصرفی و از همه مهم تر حفظ مشتری با تکیه بر کیفیت خدمات است. مدیریت بازاریابی درواقع مدیریت تقاضا است و عبارت از تجزیه و تحلیل فرصت ها، برنامه ریزی، اجرا و کنترل برنامه ها با هدف ایجاد و حفظ مبادلاتمطلوب در بازارهای هدف برای رسیدن به اهداف و چشم انداز های آینده شرکت است. در این مطالعه به بررسی تاثیر مشتریمداری به عنوان اصلی مهم از مدیریت بازاریابی، بر ادارک عملکرد خدمات و رفتارهای نتیجه ای پرداخته می شود. به طور ویژه،تمرکز بر شناسایی تاثیری است که یک شرکت و یا سازمان مشتری مدار با تکیه بر اصل کیفیت خدمات و محصولات، بر درککیفیت مصرف کننده، رضایت مندی مشتری و ارزش خدمات می گذارد. در این تحقیق نشان داده شده است که مشتری مداری بهطور مستقیم با ارزیابی مشتریان از عملکرد خدمت کارکنان، کالاهای فیزیکی و کیفیت خدمات در ارتباط است. اثرات غیرمستقیمآن نیز بر کیفیت سازمان، رضایت مشتری، ارزشهای انتسابی و رفتارهای نتیجه گزارش شده است. این اصل به طور گسترده ایپذیرفته شده که سازمان های موفق بایستی دارای فرهنگ تجاری مشتری مداری باشند. در واقع، در طول چهار دهه ای که ازمعرفی مفهوم بازاریابی می گذرد، مشتری مداری و به دنبال آن کیفیت خدمات، به عنوان سنگ بنای نظریات و عملکردهایمدیریت بازاریابی شناخته شده اند.کلیدواژه ها
مدیریت بازاریابی، مشتری مداری، کیفیت خدماتمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.