عوامل موثر بر نانوسیال ها در انرژی انتقال حرارت
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی
- کد COI اختصاصی: IEAC07_182
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 444
نویسندگان
دانشجوی دکتری رشته مکانیک بیوسیستم محقق اردبیلی
عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی دکتری رشته مکانیک بیوسیستم محقق اردبیلی
چکیده
نانو سیالات در صنایع های مختلفی کاربرد دارند،که دسته جدیدی از سیالات هستند، با پراکنده کردن نانوذرات کمتر از ( ۱۰۰ ) نانومتر در یک سیال ایجاد می شوند. این سیالات دارای ضریب انتقال حرارت و انرژی بالاتری نسبت به سیالات رایج انتقال دهنده ی حرارت هستند. اندازه ذرات مورد استفاده در نانو سیالات از ۱ تا ۱۰۰ نانومتر می باشد همچنین گونه ی جدیدی از محیط های انتقال حرارت است که توانایی بسیار زیادی در انتقال حرارت از خود نشان می دهد. امروزه تحقیقات در مورد نانوسیالات پیشرفت گسترده ای پیدا کرده، هدف از این کار استفاده از نانوسیال در انتقال حرارت است که علت اصلی افزایش انتقال حرارت در نانو سیالات، افزودن نانوذرات با ضریب هدایت حرارتی بالا که منجر به افزایش ضریب حرارتی سیال می شود و حرکت براوانی نانوذرات آشفتگی و اغتشاش را در سیال افزایش می دهد همچنین استفاده از نانوسیالات بجای سیالات خنک کننده معمولی و قدیمی در ماشین ها موجب بهبود مصرف انرژی، کوچک تر و سبک تر شدن رادیاتور، کاهش هزینه های ساخت رادیاتور، بهبود خواص ایرودینامیکی خودرو ( بعلت کاهش مساحت جلویی خودرو ) ، کاهش مصرف سوخت و اثرات سوء انرژی بر محیط می شود.کلیدواژه ها
نانوسیال، انرژی در انتقال حرارت، سیستم خنک کنندهمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.