بررسی ارتباط میان مدیریت منابع انسانی پایدار و فرهنگ نوآوری در اداره کل استاندارد استان خوزستان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین همایش ملی و اولین همایش بین المللی پایداری کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: BUSUCONF02_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 454
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیدرضا ماندگار

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، گروه مدیریت دولتی، واحد بندر دیلم، دانشگاه آزاد اسلامی، دیلم، ایران.

محمدعلی نیک بخش

دکترای مدیریت دولتی، گروه مدیریت دولتی، واحد بندر دیلم، دانشگاه آزاد اسلامی، دیلم، ایران.

چکیده

امروزه مدیریت منابع انسانی پایدار را اتخاذ راهبرد مناسبی برای مدیریت منابع انسانی و شیوه هایی میدانند که دست - یابی به اهداف مالی، اجتماعی و زیست محیطی را برای شرکت فراهم می کند و مدیریت منابع انسانی پایدار در سازمان - ها به عملکرد کاری بالا، استخراج بیشینه مهارتها، ایجاد توانایی و انگیزه در کارکنان و دستیابی به نتایج رفاهی مربوط به کار اطلاق می شود و از آسیب های کاری جلوگیری به عمل می آورد. هدف از پژوهش حاضر بررسی ارتباط میان مدیریت منابع انسانی پایدار و فرهنگ نوآوری در اداره کل استاندارد استان خوزستان می باشد. روش تحقیق بر اساس هدف، کاربردی و براساس نحوه گردآوری داده ها، توصیفی از نوع پیمایشی مقطعی است. این پژوهش به روش توصیفی از نوع همبستگی صورت گرفته است. جامعه آماری پژوهش را کارکنان اداره کل استاندارد استان خوزستان تشکیل داده اند. حجم نمونه مورد پژوهش ۱۴۰ نفر بوده که به صورت سرشماری انتخاب شده اند. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه بوده است. روش تجزیه و تحلیل در این پژوهش از نرم افزار Smart PLS بوده است. نتایج تحقیق نشان داد که بین تمام ابعاد مدیریت منابع انسانی پایدار بجز مولفه خودمختاری فردی، با فرهنگ نوآوری رابطه مثبت و معناداری وجود دارد، بعبارت دیگر خودمختاری فردی از ابعاد مدیریت منابع انسانی پایدار و فرهنگ نوآوری با یکدیگر رابطه مثبت و معنی داری ندارند. در پایان با توجه به نتیجه های تحقیق پیشنهاداتی نیز ارائه شدهاست.

کلیدواژه ها

مدیریت منابع انسانی پایدار، فرهنگ نوآوری، اداره کل استاندارد استان خوزستان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.