مطالعه و بررسی خیریه ها و موسسات مردم نهاد در استان کرمانشاه- ( با تاکید برمدیریت زنان در خیریه ها)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین همایش ملی خیر ماندگار
  • کد COI اختصاصی: KHAIRMANDEGAR03_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 374
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهری بهار

دکترای مطالعات فرهنگی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه تهران

زهرا نقدی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مطالعات فرهنگی و رسانه, دانشکده علوم اجتماعی, دانشگاه تهران

چکیده

این پایان نامه سعی دارد تا با معرفی اجمالی استان کرمانشاه و همچنین با تاکید بیشتر برموسسات خیریه و مردم نهاد, این مقوله خاموش را تا حد ممکن شناسایی و به هرچه بهترو بیشتر دیده شدن آنها کمک کرده باشد چرا که این نهاد در بحرانهای فراوانی که دامنگیراین استان بوده همواره در کنار مردم بوده و تا جای ممکن خدمت رسان مردمان آسیب دیده بوده است.تاکید بیشترپایان نامه بر روی خیریه هایی است که توسط زنان مدیریت می شود ودر پی نشان دادن فعالیت اجتماعی زنان در عرصه های فرهنگی و اجتماعی است.چارچوب نظری آن مبتنی بر نظریه های جان فیسک درقدرت و هویت است. نوع عملیات تحقیق شامل مطالعات مشاهده ای از نوع توصیفی و میدانی می باشد واز مصاحبه با مدیران هم برای به دست آوردن اطلاعات لازم استفاده شده است.

کلیدواژه ها

خیریه ها و موسسات مردم نهاد؛ کرمانشاه؛ تغیرات فرهنگی و اجتماعی؛ بحرانهای طبیعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.