تحلیل محتوای توصیفی متن نوشتاری و تصاویر کتاب فارسی ابتدایی ، پایه ی اول و دوم ، در زمینه ی خیر و نیکوکاری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین همایش ملی خیر ماندگار
- کد COI اختصاصی: KHAIRMANDEGAR03_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 920
نویسندگان
دانشیار ٬ گروه علوم تربیتی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه فرهنگیان
دانشجوی رشته ی آموزش ابتدایی ٬ دانشگاه فرهنگیان ٬ پردیس نسیبه تهران
چکیده
باتوجه به نیاز فراوان جامعه ی درگیر بیماری ویروس کرونا، به نیکوکاری و احسان، همکاری و تعاون،کمک به دیگران،ایثارو گذشت، دوستی،و هم چنین به دلیل سفارش مکرر دین مبین اسلام به احسان و نیکوکاری، آموزش این مفاهیم مهم به دانش آموزان به خصوص مقطع ابتدایی که نقش مهمی در شکل گیری همه جانبه ی شخصیت دانش آموزان دارد، امری لازم است.برای آموزش این ارزش ها، کتاب درسی مهم ترین رسانه ی آموزشی است که در تعیین و جهت دهی فعالیت های یادگیری دانش آموزان مورداستفاده قرار می گیرد.هدف پژوهش توصیفی حاضر، بررسی ارتباط متن نوشتاری و تصاویر کتاب فارسی پایه های اول و دوم ابتدایی براساس مفاهیم نیکوکاری و احسان ،همکاری و تعاون، کمک به دیگران،ایثارو گذشت، دوستی است. روش پژوهش، تحلیل محتوای توصیفی است. در بررسی انجام گرفته نتایج نشان داد بالاترین مفهوم استفاده شده، دوستی ، همکاری و تعاون و پایین ترین آنها به ایثارو گذشت و مفاهیم نیکوکاری و احسان اختصاص یا فته است. که در نتیجه مفاهیم احسان و گذشت که در دین ما بسیار مورد توجه قرار گرفتند به فراموشی سپرده شده است.کلیدواژه ها
تحلیل محتوا؛کتاب فارسی؛ کتاب درسی؛ پایه ی اول و دوم؛نیکوکاریمقالات مرتبط جدید
- ضمانت اجرای تعهد به پرداخت ثمن در نظام حقوقی ایران و قانون فروش کالا درانگلستان
- بررسی مبانی حرمت شرب خمر و مسکرات از منظر فقه امامیه ( با تاکید بر ادله اجتهادی)
- تحلیل احکام در موارد پرداخت خمس با در نظر گرفتن میزان نرخ تورم از منظر فقه وحقوق اسلامی
- بررسی رابطه بین مخارج تحقیق و توسعه با مربوط بودن اطلاعات و جریان های نقد آزاد(شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)
- بررسی تاثیر مجازات اعدام بر بازدارندگی از جرم قتل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.