درج بافر در حین انجام جایابی با استفاده از طرح ریزی بافرها درمرحله جداسازی

  • سال انتشار: 1384
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: ACCSI11_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1243
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی جهانیان

دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مرتضی صاحب الزمانی

دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

درج بافر بعنوان یکی ازروشهای موثر برای جبران تاخیر اتصالات در فناوریهای بسیار زیرمیکرون مطرح است درج بافر در مراحل قبل از جایابی بدلیل مشخص نبودن محل سلول ها با خطای زیادی همراه است پس از جایابی محل سلول ها ثابت می شود و ممکن است در برخی نواحی چینش که نیاز به بافرهای زیادی می باشد منابع ناچیزی برای درج بافر قرارگرفته باشد لذا درج بافر درمراحل بعد از جایابی معمولا ا زنظر استفاده مناسب از منابع بافر کارآمد نیست . در روش ارائه شده دراین مقاله درمرحله جداسازی طرح کلی بافرها استخراج شده و سپس عمل جایابی با درنظر گرفتن این طرح کلی اجرا می شود لذا هم از تخمین های سطح بالا برای توزیع مناسب بافرها استفاده می شود و هم از بهینه سازی های مرحله جایابی برای تعیین محل دقیق بافر استفاده می شود

کلیدواژه ها

طراحی فیزیکی، درج بافر، طراحی بسیار زیرمیکرون، طرح ریزی بافرها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.