شناخت جایگاه سمبولیسم در ملی سازی هنر بومی و تاثیر آن از دیدگاه روان کاوانه

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین کنفرانس علوم تربیتی، روانشناسی و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: EPHCONF02_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 340
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رهام امیرپورامرائی

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، واحد مرکز

بهروز وجدانی

عضو هیئت علمی پژوهشکده مردم شناسی سازمان میراث فرهنگی کشور

ژیلا بهرامی

دکترای روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سنندج

نادر همتی

دانشجوی دکتری پژوهش هنر، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران

چکیده

بیان مسئله: ما در این مقاله قصد داریم تا با دیدگاهی روان کاوانه ، بر پایه آزمایش، نظریات و فعالیت های شخصی پیرامون فهم ارزش سمبولیسم و ثبت و ملی سازی هنر ها به کمک آن گامی برای آتی برداریم.. پرسش اصلی ما این است که چگونه با یک دید روانکاوانه و عمیق تر سوای پرداختن معمول به سبک و اهداف و تکنیک های به کار رفته در آثار هنری؛ میتوانیم با یک اثر ارتباط بیشتری برقرار کرده و در نتیجه با ارائه چه مدارکی؟ یک هنر را از جنبه های ناشناخته و بومی، در صدد نابودی، تحریم و مصادره مصون داریم و آن را به فرمی مکتوب برای ملت خود ثابت کنیم. هدف : علاوه بر سخنان پیشین در این مقاله قصد داریم تا یک مجموعه هنری تازه آفرینش شده را برپایه تاریخ ایران زمین معرفی سازیم. روش تحقیق : در باب پیشینه این تحقیق همواره آراء هنرمندان؛ به ویژه ایرانیان فعال در مکاتب عرصه سورئالیسم و سقاخانه ای_ قهوه خانه ای برایمان بسیار حائز اهمیت بوده و با توجه به شیوه های میدانی و کتاب خانه ای، رفتار تجربی برای ما اولویت داشته، همچنین این پژوهش نوع کیفی و کاربردی است. جمع بندی: در پایان چشم اندازی نیک می رود تا استفاده از شیوه روانکانه در برخورد با آثار هنری مختلف در ایران و این نوع عمیق نگاری علمی بیشتر رواج یافته و در آفرینش های خود بر این پایه استوار باشیم: هوشیاری، نظم و خلاقیت! امید که مفید واقع گردد.

کلیدواژه ها

سمبولیسم، ایران، جهان، روانکاوی، تیشتر، روح هنر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.