سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: AGRICONF05_015
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 172
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر تنش خشکی آخر فصل و محلول پاشی پتاسیم بر خصوصیات فنولوژیک و مرفوفیزیولوژیک گندم رقم مهرگان
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف دوره ای آبیاری و کاربرد کود سولوپتاس بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم مهرگان در منطقه جعفر آباد شهرستان ارسنجان، آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی ، در سال زراعی ۱۳۹۸-۹۹به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایش شامل دور آبیاری )A( در سطوح::A۱ آبیاری کامل در تمام دوره رشد)شاهد(، :A۲ قطع آبیاری در مرحله خمیری شدن دانه، : A۳ قطع آبیاری در مرحله شیری شدن دانه و۴ سطح کود سولوپتاس )B( در سطوح: :B۱ عدم کاربرد کود سولوپتاس)شاهد( :B۲ کاربرد ۲ کیلوگرم در هکتار کود سولوپتاس :B۳ کاربرد ۴ کیلوگرم در هکتار کود سولوپتاس و :B۴ کاربرد ۶ کیلوگرم در هکتار کود سولوپتاس نتایج نشان داد ک. ه دور آبیاری کامل بر تعداد سنبله در مترمربع، تعداد دانه در سنبله، وزن هزاردانه، شاخص کلروفیل، محتوی نسبی آب برگ و پروتئین دانه در سطح یک درصد و عملکرد بیولوژیک در سطح %۵ معنادار می باشد. اما بر سایر صفات در سطح %۵ معنادار نیست. کود سولوپتاس بر تعداد سنبله در مترمربع، تعداد دانه در سنبله و وزن هزاردانه در سطح یک درصد و بر محتوای نسبی آب برگ در سطح %۵ معنا دار بوده ولی بر سایر صفات در سطح %۵ معنادار نمی باشد. همچنین اثر متقابل دور آبیاری و کود سولوپتاس بر تعداد سنبله در مترمربع، تعداد دانه در سنبله، وزن هزاردانه و محتوای نسبی آب برگ در سطح یک درصد و بر ارتفاع گیاه، عملکرد بیولوژیک و درصد پروتئین در سطح ۵ % معنادار می باشد ولی بر سایر صفات در سطح ۵ % اثر معناداری مشاهده نگردید. با توجه به اینکه هدف نهایی در گندم، عملکرد در نظر گرفته می شود، لذا هر سه تیمار آبیاری برای منطقه جعفر آباد و برای گندم مهرگان اختلاف معناداری را نشان ندادند و در شرایط بحرانی و کمبود آب می توان مقدار آب مصرفی را در حالت شیری یا خمیری قطع نمود، البته کاربرد ۴ کیلوگرم کود سولوپتاس در اینمرحله توصیه می گردد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AGRICONF05_015 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1265758/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیمی، حمیدرضا و محمودی، حامد و خرمی، سعید،1400،تاثیر تنش خشکی آخر فصل و محلول پاشی پتاسیم بر خصوصیات فنولوژیک و مرفوفیزیولوژیک گندم رقم مهرگان،پنجمین کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،تهران،https://civilica.com/doc/1265758
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، ابراهیمی، حمیدرضا؛ حامد محمودی و سعید خرمی)
برای بار دوم به بعد: (1400، ابراهیمی؛ محمودی و خرمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی و تحلیل وقایع سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ ۲ . از دیدگاه زیست محیطی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.