بررسی مکانیزم های اثرگذاری تحریم بر بخش های مولد اقتصادی و بازار سرمایه با تاکید بر الگوی مقاومتی اقتصاد
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: NASMEA13_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 367
نویسندگان
دانشجوی دکتری رشته مدیریت مالی، گرایش بیمه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
چکیده
از زمان پیروزی انقلاب اسلامی چهار دور تحریم علیه کشور وضع شده است. تحریم ها صرف نظر از موفقیت و شکستدر دستیابی به هدف غایی، بر بخش های مختلف اقتصادی همچون تجارت، سرمایه گذاری، اشتغال و رشد اقتصادی تاثیرگذارهستند. بنابراین، برای سیاست گذاری های دقیق در این حوزه ها لازم است به راه های مقابله و اتخاذ استراتژی های لازم درراستای دفع تهاجمات بپردازیم. یکی از مهمترین بخش های اقتصادی کشورها، بازار سرمایه است که ارتباط نزدیکی با ساختاراقتصادی کشور داشته و قوت و ضعف آن می تواند نشان دهنده وضعیت اقتصادی کشور باشد. توسعه بازار سرمایه می تواند نقشمهمی در رشد درآمد ملی کشور و رفاه عمومی جامعه ایفا کند. بورس یک نهاد سازمان یافته ای است که از جمله نهادهایعمده و اساسی در بازار سرمایه محسوب می شود. در این پژوهش پس از بررسی تاثیر تحریم های اقتصادی بر بازار سرمایهچارچوبی در قالب سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری و الگویی جهت اجرایی ساختن سیاست هایاقتصاد مقاومتی به منظور جلوگیری و مقاومسازی در برابر تاثیرات منفی تحریمهای اقتصادی بررسی می شود.کلیدواژه ها
تحریم، اقتصاد مولد، بازار سرمایه، اقتصاد مقاومتیمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.