نقش روابط عمومی در فرهنگ سازمانی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: NASMEA13_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 666
نویسندگان
کارشناس علوم تربیتی، کارشناس روابط عمومی، شهرداری بیرجند
چکیده
ازآن جایی که فرهنگ سازی یک فعل اجتماعی است که در ارتباط با گستره وسیعی از انسان ها سرو کار دارد و می خواهدبررفتار وذهنیت تعداد زیادی از آدمیان تاثیر بگذارد یک عمل روابط عمومی است زیرا شناخت افکار عمومی وتاثیر ونفوذ در آنیکی از وظایف وشاید مهمترین وظیفه روابط عمومی است. شناخت افکار عمومی نقش بسیار زیادی در فرایند فرهنگ سازیخواهد داشت به ایندلیل که فرهنگ و رفتار یک جامعه ناشی از نوع تفکر و اندیشه حاکم بر اذهان مردم آن جامعه است وتغییر واصلاح فرهنگ یک جامعه با تغییر واصلاح فکر واندیشه مردم آن جامعه ممکن می شود . ازاین رو روابط عمومی بهعنوان نماینده رسمی وعلمی شناخت و مطالعه افکار عمومی اهمیتی مضاعف می یابد. روابط عمومی به دلیل وظیفه درونسازمانی وبرون سازمانی ،بیش از همه در اعتلا ورشد فرهنگ ورفتار با انسان سروکار دارد که از زمینه ها و امکانات وابزارهایخوبی جهت این اعتلا قدم برداردوبا مخاطب شناسی برای اقناع ونفوذ در مخاطبین دست یابد. طریق شناخت علمی وصحیحمخاطبان به راهبردهای معین واجرای برنامه های سازماندهی شده به اطلاع رسانی وتدوین فرهنگ صحیح فردی واجتماعیبپردازد وبا تعمیم وسیع برای ترویج و تبلیغ یعنی جاانداختن رفتارها والگوهای مناسب رفتاری به مقوله "فرهنگ سازی " بهاجرا در آورد. این پژوهش به طور خلاصه پس از تعریف مقوله فرهنگ به نقش روابط عمومی در آن می پردازد.کلیدواژه ها
روابط عمومی، فرهنگ سازمانی، ارتباطات،فرهنگمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.