حل تحلیلی جریان نانوسیال و انتقال حرارت آن از روییک صفحه افقی ناپایدار تحت کشش با روشAGM
![حل تحلیلی جریان نانوسیال و انتقال حرارت آن از روییک صفحه افقی ناپایدار تحت کشش با روشAGM](https://civilica.com/media/l/72848.webp)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
- کد COI اختصاصی: ELCM04_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 479
نویسندگان
دانشجوی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
فوق لیسانس گروه مکانیک ، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران
استاد و عضو هیئت علمی گروه دکتری مکانیک ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی، بابل، ایران
چکیده
این تحقیق به بررسی و ارزیابی جریان نانوسیال و انتقال حرارت آن روییک ورقه ی صاف تحت کشش می پردازد. هدف اصلی این پژوهش، حل تحلیلی معادلات غیر خطی با شرایط مرزی مناسب با بکار گیری روش اکبری-گنجی (AGM) می باشد. همچنین سعی شده است تا دقت بالای این روش با روش عددی رانج-کوتا مرتبه ۴ مقایسه گردد که نتایج حاکی از سازگاری بالای روش AGM با حل عددی می باشد. تاثیرات برخی پارامتر های فیزیکی بر روی پروفیل های سرعت و دما مانند پارامتر ناپایداری (S )، عدد پرانتل (Pr)، کسر حجمی نانوذرات (Ø) و پارامتر بی بعد ضخامت فیلم (β) به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه نانو ذرات مختلف و تاثیر آن ها بر میزان انتقال حرارت مورد تحلیل و بررسی قرار گرفتند و نتایج نشان داد که با افزایش کسر حجمی نانو ذرات، دما افزایش پیدا می کند.هنگامیکه ɜn{۰,۰.۵}با افزایش نسبت حجمی نانو ذرات، سرعت کاهش پیدا می کند اما هنگامی که ɜn{۰.۵,۱}این روند برعکس می باشد. علاوه بر این، با افزایش مقدار پارامتر ناپایداری (S)، میزان توزیع سرعت افزایش پیدا می کند، در حالی که این روند برای توزیع دما نتیجه عکس داشته و مقدار توزیع دما با افزایش این پارامتر کاهش مییابد. سر انجام، نتایجنشان داده است که بکارگیری نانوسیال آلومینیم-آب در مقایسه با انواع مختلف نانوسیال بررسی شده، در افزایش میزان انتقال حرارت تاثیر بیشتری داشته است.کلیدواژه ها
روش AGM، کسر حجمی نانوسیال، پارامتر ناپایداری، صفحه الاستیک ناپایدار تحت کششمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.