بررسی جرم قاچاق انسان، ویژگی ها و ارکان آن در حقوق داخلی و بین الملل

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات حقوقی و قضایی
  • کد COI اختصاصی: IJCONF07_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 862
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منصوره محمودی

کارشناس ارشد حقوق خصوصی، مدرس دانشگاه

ابوالفضل محمودی

دانشجوی کارشناسی حقوق قضایی

چکیده

امروزه مبارزه با قاچاق انسان، به عنوان یکی از جرائم علیه کرامت انسانی، وجه همت بسیاری از کشورها قرار گرفته است اصل جهان-شمول آزادیهای بنیادین، نشئت گرفته از کرامت ذاتی انسان است و بردهداری در اشکال کهن و مدرن، آن را نقض می کند. درسال های اخیر رشدی فزاینده یافته و کشورهای بی شماری را به عنوان کشورهای مبدا، واسطه و مقصد در معرض آسیب قرار دادهاست. جهانی شدن، یکی از عوامل تاثیرگذار بر افزایش قاچاق انسان می باشد و مقابله ی کارآمد با این پدیده نیازمند تلاش جهانیاست. قاچاق انسان، جرمی مخالف حقوق بشر قلمداد می شود که مبارزه موثر با آن در پرتو راهبردهای پیشگیری از وقوع آن،حمایت از بزه دیده و تعقیب کیفری مرتکب آن است . حمایت از بزه دیده این جرم به دلیل حفظ ارزش های حقوق بشری استحمایت از او به سازمان دهی عدالت کمک می کند.

کلیدواژه ها

قاچاق انسان، جهانی شدن، کرامت انسانی، حقوق بشر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.